Αρχική Συνταγές Κεφτεδάκια με φέτα και πιπεριά

Κεφτεδάκια με φέτα και πιπεριά

Σήμερα θα φτιάξουμε τα πιο αφράτα κεφτεδάκια που έχετε γευτεί ποτέ. Τα συνοδεύουμε με φέτα και πιπεριά σε ένα πιάτο με γεύσεις και αρώματα της Μεοσγείου.

Υλικά:

600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (από ελιά)
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο στο μούλτι
2 σκ. σκόρδο λυωμένες
1 φέτα ψωμιού μουσκεμένη σε λευκό κρασί (ή νερό)
1/2 κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. πράσινη πιπεριά πολύ ψιλοκομμένη (όχι λυωμένη)
1 φλ.τσ. φέτα σε μικρά κυβάκια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε τον κιμά με το ελαιόλαδο, το ψωμί καλά στυμμένο, τα μυρωδικά, το κρεμμύδι και το σκόρδο, την πιπεριά, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε να ενωθούν καλά τα υλικά. Προσθέτουμε τα κυβάκια της φέτας και ξαναζυμώνουμε να ενσωματωθούν στο μείγμα. Πλάθουμε κεφτεδάκια μέτρια και τα αφήνουμε να σταθούν τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο, σκεπασμένα με μεμβράνη. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε αρκετό ελαιόλαδο γιά 3'-4' από κάθε πλευρά. Τα σερβίρουμε με ψιλοκομμένη ντομάτα, κρεμμύδι, μαϊντανό και μπούκοβο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.