Αρχική InfoKids Διατροφή & Fitness 10 απίστευτα πιάτα που ετοιμάζει μια μαμά για τον δύστροπο στο φαγητό γιο της

10 απίστευτα πιάτα που ετοιμάζει μια μαμά για τον δύστροπο στο φαγητό γιο της

10 απίστευτα πιάτα που ετοιμάζει μια μαμά για τον δύστροπο στο φαγητό γιο της

H Laleh είναι μία 35χρονη μαμά, με έναν γιο 6 ετών και μία κόρη 19 μηνών. Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως η μαμά αυτή αντιμετωπίζει μια δυσκολία που οι περισσότεροι γονείς αντιμετωπίζουμε: Ο γιος της είναι εξαιρετικά δύσκολος με το φαγητό.

Έτσι, μια ωραία ημέρα, πήρε μία τηγανίτα και τη μετέτρεψε σε λιοντάρι. Ο μικρός τη λάτρεψε και την καταβρόχθισε! Μετά του είπε πως η λαχανίδα είναι υπερ-τροφή, επειδή την τρώνε οι υπερ-ήρωες, και κάπως έτσι ο μικρός άρχισε να τρώει και λαχανίδες!

Τρία χρόνια τώρα, λοιπόν, η μαμά αυτή δημιουργεί για τα παιδιά της τα πιο ευφάνταστα πιάτα εμπνευσμένα από τις αγαπημένες τους ταινίες κινουμένων σχεδίων και με τα πιο αγνά, μόνο βιολογικά, υλικά, προκειμένου να εξασφαλίζει όχι μόνο ότι θα φάνε όλο το φαγητό τους, αλλά ότι θα είναι και θρεπτικό!

Δείτε κάποια από αυτά τα απίθανα πιάτα:

πηγή: Jacob's Food Diaries


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter