Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών 10 φανταστικές εφευρέσεις που θα λατρέψει κάθε νέος γονιός

10 φανταστικές εφευρέσεις που θα λατρέψει κάθε νέος γονιός

10 φανταστικές εφευρέσεις που θα λατρέψει κάθε νέος γονιός

Ήταν πάντα δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά και να φροντίζεις για να έχουν έναν καλό τρόπο ζωής. Παρ’ όλα αυτά οι γονείς αρκετά χρόνια πριν έπρεπε να κάνουν τα πάντα μόνοι τους.

Σε αντίθεση τους γονείς του σήμερα, οι οποίοι έχουν εφευρέσεις και συσκεύες που διευκολύνουν τη ζωή τους σε μεγάλο βαθμό.

Δεν αναφερόμαστε – φυσικά – στα απλά, καθημερινά αντικείμενα, όπως τα μπιμπερό, τα καθισματάκια αυτοκινήτου ή τις συσκευές ενδοεπικοινωνίας. Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένες εφευρέσεις που – πιθανότατα – δεν έχετε ξαναδεί και σίγουρα θα κάνουν τη ζωή σας ως γονείς ευκολότερη…

Το… διπλό μπουκάλι

εφευρέσεις - μπουκάλι

Γιατί να κουβαλάτε άλλο μπουκαλάκι για το νερό και άλλο για τον χυμό του παιδιού στη βόλτα σας; Αυτό το μπουκαλάκι σας προσφέρει τη δυνατότητα να τα έχετε όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα!

Το στρώμα της πάνας

εφευρέσεις-πάνα

Ξεχάστε τα χεράκια που πιάνουν κρέμες, σαπουνάκια, πάνες, μαντηλάκια την ώρα της αλλαγής του μωρού. Ξαπλώστε το μικρό σας πάνω στο στρώμα και αποκλείστε τα χεράκια του με τον μικρό «κώνο» που αυτό το έξυπνο στρώμα σχηματίζει.

Το μπουκάλι θερμόμετρο

εφευρέσεις-μπιμπερό

Φοβάστε και εσείς ότι το γάλα του μωρού είναι πολύ ζεστό πριν του το δώσετε; Αν το test με το χέρι δεν σας αρκεί αυτό το μπουκάλι με την ενσωματωμένη ταινίας μέτρησης θερμοκρασίας θα σας δείξει αμέσως αν το περιεχόμενό του είναι υπερβολικά ζεστό.

Το τραπεζομάντηλο… ζωγραφιά

εφευρέσεις - τραπεζομάντηλο

Το τραπεζομάντηλο που ζωγραφίζετε πάνω του χωρίς φόβο για τους λεκέδες. Δώστε στο παιδί μαρκαδόρους και αφήστε το να δημιουργήσει. Αν θέλετε να σβήσετε κάτι, απλώς πλύνετέ το.

Το καθισματάκι – βαλιτσάκι

εφευρέσεις-καθισματάκι

Ένα βαλιτσάκι που με μια απλή κίνηση γίνεται καθισματάκι για τα παιδιά, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε καρέκλα. Μεταφέρεται εύκολα και μεταφέρει επίσης!

Το πιατάκι – τραπεζομάντηλο

εφευρέσεις-πιατάκι

Πόσες από εσάς έχετε βαρεθεί να καθαρίζετε τα φαγητά που πετάει το παιδί σας από όλο το τραπέζι; Το… πιατάκι – τραπεζομάντηλο επιτρέπει στο παιδί να φάει όπως θέλει και αφήνει τον χώρο κάτω και γύρω του καθαρό!

Η κούνια – καρέκλα

εφευρέσεις-κούνια

Το νεογέννητο μωράκι σας κοιμάται στην αγκαλιά σας και μέχρι να το μεταφέρεται από το σαλόνι στο κρεβατάκι του έχει ξυπνήσει. Με την κούνια – καρέκλα αυτό δεν θα γίνεται πια, αφού θα μπορείτε με το που κοιμηθεί το μωρό στην αγκαλιά σας να το ακουμπήσετε στο «καλαθάκι» που βρίσκεται δίπλα στην καρέκλα και να συνεχίζετε το ρυθμικό κούνημα.

Το ασφαλές μπανάκι

Ένας τοίχος που προστατεύει το παιδί σας στην μπανιέρα. Τοποθετείται σε οποιοδήποτε σημείο της μπανιέρας σας και δημιουργεί μια… αποκλειστική πισίνα για το μωράκι σας.

Το στρωματάκι της μπανιέρας

εφευρέσεις-στρώμα

Με την πρώτη ματιά μπορεί να μοιάζει με ένα κανονικό στρώμα, αλλά αν η θερμοκρασία του νερού υπερβεί τα επιτρεπτά όρια τότε η ένδειξη της θερμοκρασίας θα γίνει κόκκινη και θα σας προειδοποιήσει!

Το παιχνίδι της παρηγοριάς

εφευρέσεις-λούτρινο

Μπορεί να μοιάζει με πολλά από εκείνα που έχετε, αλλά το συγκεκριμένο μπορεί η μαμά να το τοποθετήσει κοντά στο στήθος της την ώρα που θηλάζει το μωρό και στη συνέχεια να το αφήσει δίπλα στο μωράκι της στην κούνια. Έτσι εκείνο θα νιώθει ασφαλές και άνετο, αφού η μυρωδιά της μαμάς του θα είναι κοντά του.

Πηγή: brightside.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter