10 συγκλονιστικές φωτογραφίες απεικονίζουν το πραγματικό πρόσωπο του καρκίνου στην παιδική ηλικία

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία και με τα κρούσματά του συνεχώς να αυξάνονται οφείλουμε να ενημερωνόμαστε και να γνωρίζουμε όσα περισσότερα γίνεται, ακόμα κι αν δεν υποφέρει από αυτό το βάσανο κάποιο παιδί στο κοντινό μας περιβάλλον.

Γιατί ο παιδικός καρκίνος μάς αφορά όλους.

Οι παρακάτω φωτογραφίες και το κείμενο που τις συνοδεύει αποδεικνύουν το γιατί:

«Κάντε εικόνα στο μυαλό σας το παρακάτω: Φανταστείτε το παιδί σας να διαγιγνώσκεται με καρκίνο. Φανταστείτε τον γιατρό να σας λέει ότι το παιδί σας δεν μπορεί να πάει στο σχολείο. Φανταστείτε τον γιατρό σας να σας λέει ότι το παιδί σας θα χάσει όλα του τα μαλλιά, εξαιτίας της χημειοθεραπείας. Φανταστείτε το παιδί σας να λιποθυμά στη διάρκεια των θεραπειών. Φανταστείτε τον γιατρό σας να σας λέει ότι το παιδί σας χρειάζεται μεταμόσχευση. Φανταστείτε ότι τον γιατρό σας να έρχεται και να σας λέει: “Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Στο παιδί σας απομένουν λίγες εβδομάδες ζωής…”. Φανταστείτε να πρέπει να συγκεντρώσετε όλη την οικογένεια και τους φίλους σας για να αποχαιρετίσουν το παιδί σας.

7 γονείς χάνουν τα παιδιά τους καθημερινά εξαιτίας του καρκίνου!

Ο καρκίνος στην παιδική ηλικία δεν είναι κάτι σπάνιο. Νομίζετε ότι 46 παιδιά που διαγιγνώσκονται θετικά σε αυτόν είναι κάτι σπάνιο; Νομίζετε ότι να πεθαίνουν 7 παιδιά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εξαιτίας του καρκίνου είναι κάτι σπάνιο; Ξανασκεφτείτε το!

Ο καρκίνος στην παιδική ηλικία δεν έχει να κάνει με χαμογελαστά, μικρά παιδιά χωρίς μαλλιά, όπως αυτά των διαφημίσεων.

Ο καρκίνος στην παιδική ηλικία είναι ένα παιδί να ουρλιάζει από τον πόνο που του προκαλούν οι χημειοθεραπείες. Είναι ένα παιδί που ζαλίζεται, δεν μπορεί να περπατήσει και κάνει εμετούς. Είναι ένα παιδί που ουρλιάζει επειδή είναι “κολλημένο” σε ένα νοσοκομείο και δεν μπορεί να φύγει.

Αυτό είναι ο καρκίνος στην παιδική ηλικία…»

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες

καρκίνος παιδική ηλικία1 καρκίνος παιδική ηλικία2 καρκίνος παιδική ηλικία3 καρκίνος παιδική ηλικία4 καρκίνος παιδική ηλικία5 καρκίνος παιδική ηλικία6 καρκίνος παιδική ηλικία9 καρκίνος παιδικής ηλικίας8 καρκίνος παιδική ηλικία8 καρκίνος παιδική ηλικία6

Πηγή του κειμένου και των φωτογραφιών είναι η σελίδα της Hannah Young στο Facebook