10χρονη μαθήτρια γεμίζει μελανιές αφού τη δάγκωσαν στο σχολικό – Σοκάρουν οι φωτογραφίες!

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς ενός 10χρονου κοριτσιού από το Wisconsin της Αγγλίας, μετά από επίθεση που δέχθηκε η κόρη τους επιστρέφοντας από το σχολείο.

Η μητέρα της μικρής ισχυρίζεται ότι ο οδηγός του σχολικού αδιαφόρησε για το τι συμβαίνει στο πίσω μέρος του λεωφορείου, όταν συμμαθητές δάγκωναν βάναυσα την κόρη της, η οποία δεν μπορεί να μιλήσει.

Το χρονικό της συνταρακτικής ιστορίας

Η Waldron-Moehle, μητέρα της μικρής Λίλιαν, παρατήρησε ότι το χέρι της κόρης της ήταν κόκκινο σε ένα σημείο όταν εκείνη επέστρεψε από το σχολείο της. Απέδωσε, όμως, το σημάδι σε κάποιον αυτοτραυματισμό της μικρής, η οποία πάσχει από αλαλία και έχει τη νοημοσύνη ενός 2χρονου κοριτσιού παρά τα 10 της χρόνια.

«Η κόρη μου γύρισε από το σχολείο της σήμερα κλαίγοντας και κρατώντας το χέρι της, δείχνοντάς μου ότι πονάει», έγραψε η μητέρα σε σχετικό post στο Facebook.

«Παρατήρησα ότι το χέρι της ήταν κόκκινο, αλλά δεν το θεώρησα σοβαρό, καθώς μπορεί να ήταν ένας μικρός τραυματισμός από αυτούς που συχνά παθαίνει η κόρη μου. Το ότι δεν ηρεμούσε, όμως, με προβλημάτισε», συνέχισε η μητέρα.

«Σκέφτηκα να την κάνω ένα μπάνιο για να χαλαρώσει και όταν έβγαλε τα ρούχα της σοκαρίστηκα με αυτά που είδα! Το χέρι της ήταν γεμάτο μελανιές και σημάδια από δόντια. 9 στο σύνολο κατάφερα να μετρήσω! Εκείνη την ώρα η μικρή έκλαιγε και δεν άφηνε το χέρι της καθόλου!».

Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και πήγε την κόρη της στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο διευθυντής του σχολείου της μικρής, ο οποίος και είδε το υλικό από τις κάμερες του λεωφορείου. Η Waldron-Moehle τρομοκρατήθηκε με όσα της είπε ότι παρακολούθησε.

«Ο διευθυντής μου είπε ότι αυτό που είδε ήταν πολύ βίαιο και τρομακτικό. Ένα κοριτσάκι δάγκωνε με μανία το χέρι της κόρης μου», σημειώνει η μητέρα.

Δείτε τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες

10χρονη

Οι γονείς του κοριτσιού τονίζουν τώρα ότι η πολιτική προστασίας για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες πρέπει να αλλάξει και δεν πιστεύουν ότι ο οδηγός του λεωφορείου δεν μπόρεσε να δει ή να ακούσει κάτι.

«Αν δεν μπορείς εσύ ο ίδιος (σσ. ο οδηγός του λεωφορείου) να προσέχεις αυτά τα παιδιά πρέπει να φέρεις κάποιον μαζί σου για να το κάνει», δήλωσε ο πατέρας σε συνέντευξή του.

Οι γονείς της 10χρονης

«Κανένα παιδί δεν αξίζει αυτό που έπαθε η κόρη μου», τόνισε η μητέρα. «Εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει ούτε να φύγει, αφού ήταν δεμένη στο κάθισμά της. Κάτι πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο…», ολοκλήρωσε.

πηγή: dailymail.com