Αρχική InfoKids Υγεία 10χρονος πέθανε κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής, λόγω επιπλοκών γρίπης

10χρονος πέθανε κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής, λόγω επιπλοκών γρίπης

10χρονος πέθανε κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής, λόγω επιπλοκών γρίπης

Ενώ βρισκόταν σε διήμερη εκδρομή με το σχολείο του, για έναν αγώνα χόκεϋ της ομάδας του στη Ν. Υόρκη, ο 10χρονος Nico Malozzi άρχισε να νιώθει άσχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί τον συνάντησε η οικογένειά του, η οποία τον πήρε στο σπίτι. Κατά την διαδρομή προς το Κονέκτικατ, όμως, ο μικρός χειροτέρεψε γρήγορα και τελικά ξεψύχησε σε άλλο νοσοκομείο της Ν. Υόρκης, λόγω επιπλοκών από γρίπη, οι οποίες προκάλεσαν πνευμονία και σήψη, η οποία τελικά βρέθηκε να είναι η τελική αιτία του θανάτου του.

«Από την αρχή, ήμασταν σε στενή επαφή με το προσωπικό του νοσοκομείο, οι οποίοι έκαναν ό,τι πίστευαν καλύτερο για το περιστατικό», είπε ο διευθυντής του σχολείου του 10χρονου. «Μέχρι στιγμής, έχει επιβεβαιωθεί, ότι ο Nico νόσησε με Γρίπη τύπου Β, η οποία βρίσκεται σε έξαρση αυτή τη στιγμή στα Βορειοανατολικά των Η.Π.Α.»

Παρόλο που ο Nico δεν συμμετείχε στους αγώνες της ομάδας του, λόγω της γρίπης, ήθελε να συμμετέχει στο ταξίδι για να την υποστηρίξει. Αφού και ο αδερφός του Nico νόσησε με τον ίδιο τύπο γρίπης, όλοι οι συμμαθητές του κλήθηκαν να εξεταστούν για τον ίδιο λόγο. Οι δε γιατροί του νοσοκομείου, στο οποίο ξεψύχησε ο Nico, κάλεσαν όλους όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί του να συζητήσουν με τον γιατρό τους το ενδεχόμενο να λάβουν κάποιο αντιικό φάρμακο. Πρότειναν, επίσης, να κάνουν όλοι το σχετικό εμβόλιο.

Την ίδια ώρα, μια ιστοσελίδα συγκέντρωσης χρημάτων δημιουργήθηκε για τον Nico, προκειμένου η οικογένειά του να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα της κηδείας.

Πηγή: popsugar.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter