11 μηνών μωρό έπεσε από τον 5ο και σώθηκε χάρη σε ένα απίστευτο λόγο!

Αυτό θα πει «είχε άγιο»! Τύχη βουνό είχε ένα μωράκι στο Λουτσκ της Ουκρανίας που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, αλλά τη γλίτωσε με κάποιες γρατσουνιές, χάρη σε ένα …σίδερο απλώματος ρούχων και δύο άνδρες.

Την ώρα που η μητέρα του έπλενε τα πιάτα, το περιπετειώδες μωρό βρήκε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στο παράθυρο.

Πριν προλάβει να το σταματήσει, η Γιούλια Ρόγκακ γύρισε προς το μέρος του και το είδε να πέφτει έξω!

Από τον πανικό της δεν τόλμησε να κοιτάξει κάτω από το παράθυρο για να δει τι είχε συμβεί, ωστόσο άκουσε τις φωνές μιας άλλης γυναίκας, που εκείνη τη στιγμή τάϊζε κάτι αδέσποτες γάτες από κάτω και είδε τι είχε γίνει.

Ο μικρός όμως ήταν απίστευτα τυχερός, γιατί κατά την πτώση του είχε γαντζωθεί σε ένα σίδερο που χρησιμοποιείται για άπλωμα ρούχων!

Η τύχη του, όμως, δεν σταμάτησε εκεί: Δύο άνδρες που περνούσαν από το σημείο, ακούγοντας τις φωνές και βλέποντας τον μικρό να κρέμεται αντέδρασαν αστραπιαία: Ο ένας κατάφερε να σκαρφαλώσει ως τον τρίτο όροφο από έναν στύλο και να πιάσει το μωρό, ενώ ο άλλος είχε ξαπλώσει ακριβώς από κάτω, προκειμένου να το πιάσει σε περίπτωση που του έπεφτε.

Η 21χρονη μητέρα, όταν τρομαγμένη και έτοιμη για το χειρότερο αποφάσισε να κοιτάξει κάτω, είδε με ανακούφιση τον γιο της να είναι στα χέρια ενός άνδρα.

Τελικά ο μικρούλης, εκτός από το σοκ της πτώσης, την γλίτωσε με λίγες μελανιές και γρατσουνιές!

Δείτε video από την πολυκατοικία