Αρχική InfoKids Νέα Το Πανεπιστήμιο Harvard στην Κύπρο για πρώτη φορά

Το Πανεπιστήμιο Harvard στην Κύπρο για πρώτη φορά

Το Πανεπιστήμιο Harvard στην Κύπρο για πρώτη φορά

Το πρόγραμμά PON Global Negotiation for Executives, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους στην Αθήνα από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και 2 Δεκεμβρίου, βρίσκεται από χτες στη Λευκωσία και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Tο καινοτόμο πρόγραμμα τριών ημερών λαμβάνει χώρα στην Κύπρο για πρώτη φορά. Βασίζεται στη ναυαρχίδα των προγραμμάτων που διδάσκεται επί 30 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Harvard μέσω του Program on Negotiationκαι αφορά τη συνεργασία της Νομικής Σχόλης του Πανεπιστημίου του Harvard και του Ινστιτούτου Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών.

Σε δηλώσεις της η Δικηγόρος Αθηνών - Λευκωσίας Γ.Γ.Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ, Αλεξία Κουκκουλλή, ανέφερε ότι "κοινή προσπάθεια είναι να διασφαλισθεί το ανώτερο επίπεδο παρεχόμενης γνώσης στον τομέα των εναλλακτικών μεθόδων επίλυσης διαφορών και στο επιχειρηματικό περιβάλλον μέσω της δια βίου εκπαίδευσης".

"Προσπαθούμε να διδάξουμε διαπραγματευτικές τεχνικές. Προσπαθούμε να διδάξουμε τους ανθρώπους πώς μπορούν να βρουν κοινά ωφελήματα στις διαπραγματεύσεις. Οι διαπραγματεύσεις εστιάζονται γύρω στην ουσία, τις σχέσεις και την διαδικασία" ανέφερε ο Eπικεφαλής της Νομικής Σχολής του Harvard, James Kerwin.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.