13χρονη τραγουδά το «La Bohème» του Charles Aznavour και… μας κόβει την ανάσα!

Τον Charles Aznavour τον γνωρίζετε ήδη –πρόκειται για τον διασημότερο ίσως Γάλλο τραγουδιστή, με την τεράστια καριέρα, και τη μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο, στα 94 χρόνια του.

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι, ότι ο Βαγινάκ Αζναβουριάν, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, ήταν αρμενικής καταγωγής και οι γονείς του έζησαν για πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος γεννήθηκε στο Παρίσι, όπου και διέπρεψε, ξεκινώντας από το πλευρό της Εντίθ Πιαφ, ενώ εκεί απέκτησε και τη δική του οικογένεια.

Αμέτρητα υπέροχα τραγούδια άφησε πίσω του «φεύγοντας» ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης, με πιο γνωστό όλων το «La Bohème», μια ρομαντική μπαλάντα που μιλά για μια περασμένη εποχή της Μονμάρτης.

Το μοναδικό αυτό τραγούδι είχαμε την χαρά να ακούσουμε ξανά πριν από λίγο καιρό από τα χείλη μιας έφηβης που μας έκανε να ανατριχιάσουμε!

Ο λόγος για την 14χρονη Erza Muqolli, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το γαλλικό τηλεοπτικό σόου ανάδειξης ταλέντων «France’s Got Talent». Το βίντεο στο οποίο την απολαμβάνουμε να τραγουδά έχει χιλιάδες views στο YouTube, ενώ πολλοί είναι αυτοί που είπαν ότι πρόκειται για εγγονή του  Charles Aznavour –κάτι που βέβαια δεν ισχύει, αφού το κορίτσι μετανάστευσε με τους γονείς της από το Κόσσοβο στη Γαλλία πριν από μερικά χρόνια.

Αυτό, όμως, δεν κάνει την ερμηνεία της λιγότερο συγκλονιστική. Απολαύστε την: