Αρχική InfoKids Νέα 19/02 Πρώτη παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση!

19/02 Πρώτη παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση!

19/02 Πρώτη παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση!

Στη Λεμεσό την Κυριακή τα παιδιά θα διασκεδάσουν στο δικό τους Καρναβάλι, στη δική τους σας προτείνουμε να επισκεφτείτε παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση. Γεμάτη από παιδικά χαμόγελα, χρώματα και ζωντάνια. Κι όσοι συμμετάσχετε ή απλώς παρακολουθήσετε, θα πάρετε μια μικρή Γεύση για το τι θα ακολουθήσει την άλλη εβδομάδα στην Μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει η ώρα 10:30 από το Κέντρο εξυπηρέτησης του πολίτη και θα κατευθυνθεί μέχρι και τον ζωολογικό κήπο.

Υ.Γ: Δεδομένης και της καλοκαιρίας, μην ξεχάσετε να πάρετε παμπάτζι ή παγωτό από τους παγωτάριδες που θα είναι στημένοι παντού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.