19χρονη χτύπησε πατέρα και κόρη με το αυτοκίνητο και τους εγκατέλειψε – Η Αστυνομία την αναζητά

Άναυδο έχει αφήσει το παγκύπριο η είδηση που θέλει 19χρονη να χτυπά και να εγκαταλείπει πατέρα με την 5χρονη κόρη του στην επαρχία Λάρνακας.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής (06/10), όταν η η 19χρονη κινείτο επί της οδού Σαλαμίνας, στην περιοχή Λιβάδια της Λάρνακας. Ξαφνικά, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε χτύπησε έναν 46χρονο άνδρα ο οποίος τοποθετούσε κάτι στο αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν η 5χρονη κόρη του 46χρονου, η οποία ήταν καθισμένη και δεμένη στο καθισματάκι της και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Η 19χρονη αφού αντιλήφθηκε τι συνέβη, μερικά μέτρα πιο κάτω, εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητο που οδηγούσε και τράπηκε σε φυγή.

Μετά τον θόρυβο της σύγκρουσης, γείτονες και περιοίκοι βγήκαν να δουν τι συμβαίνει και εντόπισαν τον 46χρονο να κείτεται στον δρόμο και να φωνάζει «το παιδί μου».

Η 19χρονη ύποπτη, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και από εκεί σε ιδιωτική κλινική.

Μιλώντας στο ThemaOnline, μέλος της οικογένειας του, είπε ότι είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ ακόμα δεν κατάφερε να περπατήσει. Υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «από θαύμα τη γλίτωσε και ως οικογένεια ευελπιστούν να εντοπιστεί και να συλληφθεί η 19χρονη.»