2 τυχεροί κερδίζουν από ένα χριστουγεννιάτικο βραχιόλι Blue Fish Creations

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εκδηλώσουμε την χαρά μας από το να σας κάνουμε ένα δωράκι.

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια δεν ταιριάζουν μόνο στα δέντρα, αλλά και σε… εμάς! Σκουλαρίκια, βραχιόλια, γάντια, ρούχα, ακόμα και σχέδια στα νύχια έχουν κυκλοφορήσει με επίκεντρό τους τις Γιορτές των Χριστουγέννων.

Φέτος, λοιπόν, το Infokids.com.cy προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες βραχιολάκια για τα Χριστούγεννα δημιουργία των αγαπημένων μας Blue Fish Creations.

Πρωτότυπα, ιδιαίτερα και ποιοτικά κοσμήματα που απαντούν και στις πιο υψηλές απαιτήσεις προσφέρουν τα Blue fish creations με τη φετινή χριστουγεννιάτικη συλλογή να ξεπερνά κάθε προηγούμενη σε πρωτοτυπία και ομορφιά.

Πέρα από τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα βραχιολάκια στα Blue fish creations θα βρείτε βραχιόλια, σκουλαρίκια και κοσμήματα για τον λαιμό, όλα φτιαγμένα με προσοχή στην λεπτομέρεια, το σχέδιο και την ποιότητα.

Βρείτε τα στο Σολώνειον Κέντρον Βιβλίου στη Λευκωσία, στο Etsy, στο Facebook, το Instagram και το areskee.com.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 1 από τα 2 χειροποίητα χριστουγεννιάτικα βραχιολάκια από τα Blue fish creations.

Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από Σολώνειον Κέντρον Βιβλίου στη Λευκωσία.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 12:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 2 χειροποίητα χριστουγεννιάτικα βραχιολάκια από τα Blue fish Creations.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.com.cy ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.com.cy,  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.com.cy.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.com.cy διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

  • Ιωάννα Ιωάννου

  • Λουΐζα Γαβριηλίδου

Σημειώνεται ξανά ότι η παραλαβή των δώρων θα γίνει από Σολώνειον Κέντρον Βιβλίου στη Λευκωσία (Βυζαντίου 24, Στρόβολος).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.