2χρονη συνεθλίβη από μονάδα κλιματιστικού που έπεσε από 8ο όροφο πολυκατοικίας!

Ένα 2 ετών κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο όταν μονάδα κλιματιστικού έπεσε από διαμέρισμα 8ου ορόφου πολυκατοικίας και προσγειώθηκε στο καροτσάκι της, μπροστά στα μάτια των έντρομων αδελφών της. Η τραγωδία έλαβα χώρα στο Τορόντο του Καναδά.

Η αστυνομία του Τορόντο είπε, ότι δέχθηκε κλήση για ένα σύμπλεγμα διαμερισμάτων στην περιοχή Scarborough την περασμένη Δευτέρα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα.

Η μητέρα του κοριτσιού και τα τρία της παιδιά έμπαιναν στον χώρο τον πολυκατοικιών, έχοντας μόλις επιστρέψει από το σχολείο τους. Λίγο πριν εισέλθουν στο δικό του κτίριο, μια μονάδα κλιματιστικού «ξεκόλλησε» από τον τοίχο και προσγειώθηκε ακριβώς πάνω στο καροτσάκι, στο οποίο καθόταν η μικρή Crystal Mirogho.

Τα δύο αδελφάκια της Crystal, ηλικίας 5 και 7 ετών, είδαν κάθε στιγμή του τραγικού συμβάντος.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν ουρλιαχτά. Η μητέρα προσπαθούσε να συνεφέρει το παιδί, όμως ήταν αδύνατον. Όσοι κι αν έσπευσαν να βοηθήσουν ήταν μάταιο…

Αυτή τη στιγμή, η οικογένεια συγκεντρώνει χρήματα, προκειμένου να αλλάξει διαμέρισμα, αφού είναι σε όλους αδύνατον να μείνουν ξανά εκεί.

Αναφορικά με το τι έφταιξε και ξεκόλλησε η μονάδα του κλιματιστικού, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου λέει, ότι είχε προτείνει στους κατοίκους να αλλάξουν τα κλιματιστικά τους με νέα, φορητά που θα μπορούσαν να έχουν μέσα στα σπίτια τους –και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Δεν τα αντικατέστησαν, όμως, όλοι.

Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία εξετάζει το συμβάν, ώστε να διαπιστωθεί τι προκάλεσε την πτώση του κλιματιστικού, χωρίς να έχε αναφερθεί ακόμα αν η οικογένεια θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Πηγή: dailymail.co.uk