Αρχική Σχολή Γονέων 3 videos και 1 φωτογραφία αποδεικνύουν ότι τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά για να είναι ευτυχισμένα

3 videos και 1 φωτογραφία αποδεικνύουν ότι τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά για να είναι ευτυχισμένα

3 videos και 1 φωτογραφία αποδεικνύουν ότι τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά για να είναι ευτυχισμένα

Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο για τα παιδιά της γενιάς Α, τα οποία θα έχουν ό,τι και αν θελήσουν, επειδή οι γονείς τους θα έχουν φροντίσει για αυτό (διαβάστε αναλυτικά για την γενιά Άλφα, εδώ).

Θα τα κάνει, όμως, αυτό ευτυχισμένα και ποιος μας έχει βάλει στο μυαλό τη σκέψη, ότι γινόμαστε ευτυχισμένοι μόνο αν εκπληρώνονται όλες μας οι υλικές ανάγκες;

Τα παρακάτω στιγμιότυπα απαθανατίζουν παιδιά, τα οποία γίνονται χαρούμενα και ευτυχισμένα με τα πιο απλά πράγματα. Μια αγκαλιά, λίγα μπαλόνια, ακόμα και ένα κομμάτι πίτσα μπορούν να χαρίσουν την ευτυχία.

Δείτε τα και θυμηθείτε την παροιμία που λέει, ότι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια. Δεν μπορεί, τα παιδιά κάτι θα ξέρουν…

1.Η δύναμη του φαγητού

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει την αντίδραση ενός μικρού κοριτσιού όταν δοκιμάζει πρώτη φορά πίτσα. Την φωτογραφία ανέβασε στο Twitter ο πατέρας της μικρής και έχει γίνει το νέο viral, όχι άδικα νομίζω.

Όλοι μας μπορούμε να γίνουμε ευτυχισμένοι με ένα κομμάτι πίτσα, δεν συμφωνείτε;

2. Η δύναμη της μουσικής

Η μουσική ηρεμεί, χαλαρώνει και μας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Το κοριτσάκι στο παρακάτω video το γνωρίζει και το ζει.

O segredo da Expressividade é Sentir a Música.....é estabelecer um elo entre a melodia e sua emoção

Posted by Bellymaníacas on Sunday, 22 May 2016

Και ποιος δεν θα ήθελε να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσα από την μουσική και γιατί όχι να διευθύνει την δική του - αόρατη – ορχήστρα, όπως ακριβώς κάνει το αξιολάτρευτο αυτό κοριτσάκι.

3. Η δύναμη του παιχνιδιού

Ψάχνετε συνέχεια τρόπους για να ηρεμήσετε το μωράκι σας; Να το κρατήσετε, λιγάκι απασχολημένο, χωρίς κλάματα και φωνές; Δεν χρειάζεστε ακριβά παιχνίδια ή περίεργα έπιπλα.

Brilliant idea how to entertain your baby

Brilliant idea how to entertain your babyBy Jukin MediaDisclaimer - no child should actually be left unattended in this scenario

Posted by Bored Panda on Monday, 12 March 2018

Λίγα μπαλόνια θα κάνουν δουλειά. Κι αν δεν μας πιστεύετε δείτε την έκφραση και την χαρά στο πρόσωπο του μωρού στο παραπάνω video.

4. Η δύναμη της αγκαλιάς

Για το τέλος αφήσαμε τις αγκαλιές. Σκεφτείτε πόσο πιο όμορφα νιώθετε, όταν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο σας δίνει μια δυνατή αγκαλιά.

Babies love hugging each other

Babies love hugging each otherBy Jukin Media

Posted by Bored Panda on Monday, 8 January 2018

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θέλετε να νιώσετε καλύτερα, δείτε το παραπάνω video με τα μωράκια που αγκαλιάζονται χωρίς δεύτερη σκέψη και… αγκαλιάστε και εσείς όποιον βρίσκεται δίπλα σας. Θα σας αρέσει, θα δείτε…


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter