35χρονη οδηγούσε μεθυσμένη στο κέντρο της Λεμεσού – Αστυνομία: «Ευτυχώς, δεν θρηνήσαμε θύματα»

Εν μέσω αποκριάτικου γλεντιού και παρέλασης, 35χρονη οδηγός, αφού είχε πρώτα καταναλώσει, πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, ποσότητα αλκοόλ, θεώρησε σκόπιμο να πάρει το αυτοκίνητό της και να οδηγήσει στο κέντρο της Λεμεσού. Ως εκ τούτου, συνελήφθη την Κυριακή στο πλημμυρισμένο από κόσμο κέντρο της Λεμεσού να οδηγεί έχοντας καταναλώσει εξαπλάσια από την επιτρεπόμενη ποσότητα αλκοόλης, αφού πρώτα προσέκρουσε σε τρία σταθμευμένα οχήματα.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία χαρακτηρίζει την οδηγό «δημόσιο κίνδυνο και απειλή», για να προσθέσει ότι «ευτυχώς, δεν θρηνήσαμε θύματα».

Όπως αναφέρεται, χθες γύρω στις 4.00 το απόγευμα, ενώ η 35χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, προκαλώντας του ζημιές.

«Η πρόσκρουση της στο όχημα, δεν την σταμάτησε. Προχώρησε μέχρι την διασταύρωση με την οδό Αριστείδου, όπου προσέκρουσε διαδοχικά σε άλλα δύο σταθμευμένα οχήματα και ακινητοποιήθηκε» προστίθεται.

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, που έφτασαν στη σκηνή, υπέβαλαν την 35χρονη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με την ένδειξη να είναι πολύ πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Μεταφέρθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με μικρότερη ένδειξη τα 130μg%, αντί 22μg%.

Η 35χρονη συνελήφθη αμέσως για αυτόφωρο και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Εξάλλου, «κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια» χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία και η περίπτωση 25χρονου οδηγού, στην Πάφο. Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ενώ μέλη της Τροχαίας Πάφου, διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, εντόπισαν το όχημα του 25χρονου, να τρέχει με ταχύτητα 107 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο δρόμο, είναι μόλις 50 χιλιόμετρα.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Μεταφέρθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Πάφου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.