3τεκνη οικογένεια στη Λάρνακα χρειάζεται τη βοήθειά μας – Η μητέρα πάσχει από καρκίνο

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε την εορταστική περίοδο για να ηρεμήσουμε λίγο από το άγχος και τις υποχρεώσεις, υπάρχουν – δυστυχώς – γύρω μας άνθρωποι, οι οποίοι μάχονται καθημερινά ακόμα και για κάτι που πολλοί θεωρούμε δεδομένο – την υγεία τους.

Μία οικογένεια με 3 παιδιά στη Λάρνακα χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξή μας. Αυτές τις ημέρες οφείλουμε να απαντήσουμε θετικά στο αίτημά τους περισσότερο από κάθε άλλη φορά…

Η απόφαση των γιατρών που καταρρίφθηκε από τη φύση

Ο Κύπρος και η Τζούλια πριν λίγα χρόνια, και συγκεκριμένα το 2011, έχασαν κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς, όταν οι γιατροί τους διαβεβαίωναν ότι αυτό ήταν αδύνατο.

Δυο χρόνια μετά -εντελώς απρόσμενα- διαπιστώνουν ότι η νεαρή γυναίκα είχε μείνει έγκυος. Ακολούθησαν άλλες δυο εγκυμοσύνες.

Πλέον πολύτεκνοι, αφιερώθηκαν στο μεγάλωμα των παιδιών τους, με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, όπως συμβαίνει άλλωστε και σε πάρα πολλές νεαρές οικογένειες, με το δάνειο του σπιτιού να τρέχει και τις διάφορες άλλες υποχρεώσεις να μην σηκώνουν άλλες αναβολές. Ζουν στο χωριό Αλεθρικό της Λάρνακας.

Το 2019 όλα αλλάζουν

Η 33χρονη γυναίκα δύο χρόνια μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, βιώνει αφόρητους πόνους στο σώμα της και διαπιστώνει ότι πάσχει από καρκίνο. Οι εξετάσεις δείχνουν, μάλιστα, ότι είναι προχωρημένος.

Αμέσως μπαίνει στο χειρουργείο και αρχίζει τις χημειοθεραπείες. Αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψει τη δουλειά της.

Με το μισθό μονάχα του συζύγου δεν καλύπτονταν ούτε κάν τα βασικά έξοδα διαβίωσης της πολύτεκνης οικογένειας. Τα παιδιά τους είναι από 2 έως 6 ετών.

Επιπλέον, ο ήδη μειωμένος οικογενειακός προϋπολογισμός επιβαρύνεται με το κόστος για τα ιατρικά έξοδα που χρειάζονται για τις θεραπείες της μητέρας.

Η οικογένεια αποτείνει έκκληση στο κοινό για οικονομική στήριξη.

Για όλα όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχουν επίσημα έγγραφα από τις αρμόδιες υπηρησίες της Κυπριακής Δημοκρατίας και άδεια για έρανο από το Υπουργείο Εσωτερικών, τα οποία κατέχει η ιστοσελίδα tothemaonline.com.

Πώς μπορείτε να στηρίξετε την οικογένεια

Tραπεζικός λογαριασμός

  • Ελληνική Τράπεζα
  • IBAN: CY15 0050 0347 0003 4710 8408 4001
  • ΟΝΟΜΑ: Κυπριανός Βαρνάβας
  • Τηλ. Επικοινωνίας με την οικογένεια: 99740771