Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες 3χρονη που επέζησε από καρκίνο έγινε παρανυφάκι στον γάμο της γυναίκας που της έσωσε τη ζωή

3χρονη που επέζησε από καρκίνο έγινε παρανυφάκι στον γάμο της γυναίκας που της έσωσε τη ζωή

3χρονη που επέζησε από καρκίνο έγινε παρανυφάκι στον γάμο της γυναίκας που της έσωσε τη ζωή

Το πιο όμορφο κομμάτι στους γάμους – πέρα από τη συγκίνηση και την χαρά για το νεόνυμφο ζευγάρι – είναι να βλέπεις τα μικρά κορίτσια ντυμένα ως παρανυφάκια να περιστρέφονται με τα όμορφα φορέματά τους γύρω από τον γαμπρό και τη νύφη.

Οι καλεσμένοι, όμως, στον γάμο της Hayden Hatfield Ryals έγιναν μάρτυρες σε μια ακόμα πιο συγκινητική και χαρμόσυνη σκηνή. Όλοι δάκρυσαν, όταν η 3 ετών Skye Savren-McCormick μετέφερε με το καλαθάκι της λουλούδια προς τον γαμπρό (στο εξωτερικό τα παρανυφάκια στρώνουν τη διαδρομή της νύφης προς τον γαμπρό με πέταλα λουλουδιών). Γιατί αυτή ήταν η πιο συγκινητική στιγμή σε όλο το μυστήριο;

Τον Μάρτιο του 2016 η μικρή Skye διαγνώστηκε με λέμφωμα και νεανική μυελομονοκυτταρική λευχαιμία – μια σπάνια μορφή καρκίνου που εμφανίζεται κυρίως σε παιδιά κάτω των τεσσάρων ετών. Για να επιζήσει, έπρεπε απαραιτήτως να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ευτυχώς, η μικρή βρήκε συμβατό δότη και αυτός δεν ήταν άλλος από την...  Hayden Hatfield Ryals.

Με ποσοστό επιβίωσης που άγγιζε μόλις το 10%, η μητέρα της μικρής δήλωσε, ότι η κόρη της δεν θα τα κατάφερνε χωρίς την Hayden.

Μήνες μετά την μεταμόσχευση, η Hayden Hatfield Ryals, επικοινώνησε με τους γονείς του κοριτσιού μέσω του οργανισμού στον οποίο είχε δωρίσει μυελό των οστών, και τους ζήτησε η κόρη τους να βρίσκεται στον επικείμενο γάμο της ως παρανυφάκι. Το 3χρονο κορίτσι ενθουσιάστηκε στην ιδέα και χάρηκε πολύ που θα ήταν το «κορίτσι που μεταφέρει τα λουλούδια» στον γάμο της Hayden.

Πρώτη φορά οι δυο τους συναντήθηκαν στην τελική πρόβα του γάμου, αν και η σχέση τους είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Από τότε ο δεσμός μεταξύ τους είναι ακόμη πιο δυνατός. Στην διάρκεια της τελετής οι καλεσμένοι έκλαιγαν διαρκώς και δήλωναν περήφανοι για την κίνηση της νύφης, αλλά και για την δύναμη που επέδειξε η Skye.

Το μικρό κορίτσι πάλευε με τον καρκίνο σχεδόν όλη της τη ζωή. Σε ηλικία ενός έτους διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής λευχαιμία. Έκανε μεταγγίσεις αίματος σχεδόν καθημερινά και βρισκόταν στο νοσοκομείο για πάνω από 10 μήνες εξαιτίας επιπλοκών στη διάρκεια της θεραπείας. Η μεταμόσχευση μυελού των οστών μπορεί να είναι η μόνη ελπίδα ασθενών που υποφέρουν από λευχαιμίες, λεμφώματα και άλλες απειλητικές προς τη ζωή ασθένειες.

«Είχα εγγραφεί στα μητρώα ως δότης μυελού των οστών όταν ήμου στο κολλέγιο. Μόλις με πήραν τηλέφωνο και έμαθα, ότι υπάρχει συμβατός ασθενής η ζωή μου απέκτησε και πάλι νόημα», δήλωσε η ευτυχής νύφη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter