3χρονο κοριτσάκι έμεινε μόνο για μία εβδομάδα και πέθανε τρώγωντας σκόνη πλυντηρίου

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που θέλει κοριτσάκι 3 ετών να χάνει τη ζωή του από την απίστευτη αμέλεια της μητέρας του, η οποία το άφησε μόνο του για μία ολόκληρη εβδομάδα!

Συγκεκριμένα, η 21χρονη Maria Plenkina, αποφάσισε να ζήσει ανέμελα για μια ολόκληρη εβδομάδα αφήνοντας την 3χρονη κόρη της, Kristina, μόνη σε ένα διαμέρισμα χωρίς θέρμανση και νερό.

Το κοριτσάκι βρήκε νεκρό η 47χρονη γιαγιά του μέσα στο σπίτι του στην πόλη Κίροφ, της Ρωσίας.

Η 3χρονη, ήταν γυμνή και είχε καταναλώσει τα υπολείμματα γιαουρτιού, κοτόπουλου και λουκάνικων που είχε αφήσει στο σπίτι η μαμά της.

Η μητέρα, που οι γείτονες χαρακτήρισαν «σατανική», είναι αντιμέτωπη με 20 χρόνια φυλάκισης για τη δολοφονία της κόρης της.

Ήξερε τι έκανε η μητέρα

Η έρευνα έδειξε ότι η Plenkina κλείδωσε στο σπίτι την κόρη της από τις 13-20 Φεβρουαρίου 2019, κλείνοντας μάλιστα και την παροχή νερού. Οι ψυχίατροι που την εξέτασαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα λειτούργησε έχοντας πλήρη συνείδηση των πράξεών της.

Η 21χρονη ομολόγησε την πράξη της, αλλά είπε στο δικαστήριο ότι δεν είχε σκοπό να δολοφονήσει την μικρή, τονίζοντας ότι είχε αφήσει φαγητό γι’ αυτήν στο σπίτι. «Δεν ήθελα να πεθάνει», είπε.

Η γιαγιά του παιδιού δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Μου έλεγε ότι όλα ήταν καλά. Έλεγε ψέματα σε όλους. Δεν πίστευα ποτέ ότι η Maria θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Αν είχα καταλάβει ότι κάτι πήγαινε στραβά θα είχα πάρει το κορίτσι μαζί μου. Απέδειξε πόσο καλή ηθοποιός είναι. Τελικά δεν γνωρίζω καθόλου το ίδιο μου το παιδί» είπε η 47χρονη, γιαγιά.