4 παιχνίδια για τις διακοπές του Πάσχα που θα διασκεδάσουν όλη την οικογένεια!

Λίγες μέρες έμειναν ακόμα πριν τα σχολεία ανοίξουν ξανά και τα παιδιά μας έχουν ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.

Γι’ αυτό, όμως, δεν είναι μόνο καλοί οι φίλοι. Τα παιδιά νιώθουν πολύ ευτυχισμένα όταν οι γονείς τους περνούν χρόνο μαζί τους. Έτσι αυτές τις ημέρες που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας και τη διασκέδασή τους.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά παιχνίδια με θέμα το Πάσχα (ακόμα είμαστε σε αυτή τη διάθεση), τα οποία θα λατρέψουν τα παιδιά και θα αγαπήσετε εσείς.

Μπάσκετ με καρότα και λαγουδάκι

Σχεδιάστε το «λαγο – καλάθι» σας και προσπαθήστε να βάλετε μέσα στο στόμα του όλα τα καρότα. Δείτε πώς θα το φτιάξετε εδώ.

Μέτρα και ταίριαξε τα αυγά

Μαζί με το παιχνίδι κάντε και μια μικρή επανάληψη στα μαθηματικά. Φτιάξτε τα αυγά σας, σημειώστε πάνω τους αριθμούς και κόψτε τα στην μέση. Αφήστε το παιδί να βρείτε τα σωστά ζεύγη. Δείτε το πώς θα το φτιάξετε εδώ.

Bowling με… λαγούς

Το bowling είναι ένα αγαπητό παιχνίδι στα παιδιά. Διακοσμήστε τις κορίνες σας μαζί με τα παιδιά και ξεκινήστε τα strikes! Δείτε το πώς εδώ.

Τσουβαλοδρομίες

Κλασικό και αγαπημένο παιχνίδι. Αν ο καιρός το επιτρέπει και έχετε χώρο βγείτε στον κήπο σας, αλλιώς καθαρίστε το σαλόνι σας και χοροπηδήστε εκεί. Δεν έχετε παρά να φορέσετε ένα τσουβάλι ή μια μεγάλη μαξιλαροθήκη στα πόδια σας και να ορίσετε το σημείο έναρξης και λήξης του αγώνα σας…