Αρχική InfoKids Fun Time 4 τρόποι για να φτιάξετε Χιονάνθρωπο!

4 τρόποι για να φτιάξετε Χιονάνθρωπο!

4 τρόποι για να φτιάξετε Χιονάνθρωπο!

Τα παιδιά όσο πλησιάζουν οι γιορτές θ’ αναζητούν κάτι δημιουργικό και χαρούμενο για ν’ απασχοληθούν!

Ψάξαμε και βρήκαμε 4 εύκολες κατασκευές για να φτιάξετε Χιονάνθρωπο μαζί τους, με υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι!

Δείτε παρακάτω λεπτομέρειες!

Χιονάνθρωπος από κολονάτο ποτήρι:

Πάρτε κολονάτα ποτήρια που δεν χρειάζεστε, βάλτε τους εξωτερικά κόλλα και ρίξτε χιόνι. Μετά ζωγραφίστε ματάκια, μύτη, στόμα και δέστε ένα κόκκινο ύφασμα για κασκόλ.

χιονάνθρωπος-2

Χιονάνθρωπος από πλαστικό ποτήρι:

Δέστε τους στην κορυφή ένα σκουφάκι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παιδικό γαντάκι) και μετά ζωγραφίστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Τέλος, μια χαρούμενη κορδελίτσα για κασκόλ θα ολοκληρώσει τον Χιονάνθρωπό σας.

χιονάνθρωπος-3

Χιονάνθρωπος από χάρτινα πιάτα:

Χρησιμοποιήστε δύο λευκά χάρτινα πιάτα – το ένα για το κεφάλι, το άλλο για το σώμα. Φτιάξτε από χαρτόνι το καπέλο και τη μύτη, βάλτε του ματάκια, μία κορδέλα για κασκόλ και πον πον για κουμπιά.

χιονάνθρωπος-4

Χιονάνθρωποι απ’ το χαρτί υγείας

Και σε αυτή την κατασκευή αφήστε τη φαντασία του παιδιού να λειτουργήσει χωρίς όρια. Με κουμπιά, κορδέλες, κομμάτια από ύφασμα, πον πον και κλαδάκια απ’ τα δέντρα, τα πιτσιρίκια θα δημιουργήσουν τους πιο χαριτωμένους χιονάνθρωπους.

χιονάνθρωπος-5

Tip:

Μην περιορίσετε τα παιδιά στο να κάνουν τις κατασκευές όπως τις βλέπουν στις φωτογραφίες. Η χαρά μα και το πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα θα έρθουν μόνο αν τα αφήσετε ελεύθερα να δημιουργήσουν όπως επιτάσσει η φαντασία τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.