Αρχική InfoKids Νέα Περιστατικό βίας στην παρέλαση του Καρνάβαλου στη Λεμεσό

Περιστατικό βίας στην παρέλαση του Καρνάβαλου στη Λεμεσό

Περιστατικό βίας στην παρέλαση του Καρνάβαλου στη Λεμεσό

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης του Καρνάβαλου στη Λεμεσό, κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου, στο ύψος των φώτων του Cafe Paris, πολίτες αντιλήφθηκαν άντρα ο οποίος ήταν μεθυσμένος να χτυπά μικρό παιδί. Όπως διαφάνηκε στη συνέχεια επρόκειτο για πατέρα ο οποίος πάνω στο μεθύσι του χτύπησε τον 11χρονο γιο του.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομικός που βρισκόταν κοντά στο σημείο που εκτυλίχθηκε το συμβάν. Στην προσπάθεια του να συνετίσει τον μεθυσμένο άντρα, δέχτηκε και λεκτική επίθεση.

Τελικά ο αστυνομικός προχώρησε στη σύλληψη του άντρα. Πρόκειται για 36χρονο Ελληνοκύπριο, εναντίον του οποίου διερευνώνται τα αδικήματα της βίας στην οικογένεια, δημόσιας εξύβρισης, μέθης, αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης και απειλής χρήσης βίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.