Αρχική InfoKids Νέα 49 μέρες πέρασαν από την αρπαγή της 4χρονης Marie Ελένης- Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανέρευσή της

49 μέρες πέρασαν από την αρπαγή της 4χρονης Marie Ελένης- Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανέρευσή της

49 μέρες πέρασαν από την αρπαγή της 4χρονης Marie Ελένης- Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανέρευσή της

49 μέρες πέρασαν από εκείνο το πρωινό της 27ης Απριλίου όπου όλη η Κύπρος συνταράχθηκε από την αρπαγή της 4χρονης Marie Eleni Grimsrud από δύο πρόσωπα τα οποία φορούσαν κουκούλες στο κεφάλι που την άρπαξαν μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας  με κατεύθυνση το νηπιαγωγείο της και αφού μπήκαν σε δικό τους όχημα τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από έρευνες και κινητοποίηση της Αστυνομίας αποκαλύφθηκε ότι πίσω από την υπόθεση βρίσκεται ο Νορβηγός πατέρας της μικρής  που είχε προσπαθήσεις και  πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2016, να αρπάξει τη μικρή με τη βοήθεια τριών συνεργών. Ωστόσο το σχέδιο απετράπη στο παρά πέντε και οι τρεις συνελήφθησαν στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Το παρακάτω βίντεο είναι για να μας θυμίζει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να νοιαζόμαστε, αλλά και ο κάθε πολίτης να βρίσκεται σε επαγρύπνηση στην περίπτωση που δει κάποιον ή κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει τις Αρχές στο έργο τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter