5 εντυπωσιακά και γιορτινά χτενίσματα για τις κόρες σας

Όσες μαμάδες έχουν κορίτσια θα καταλάβουν την ανάγκη μας να θέλουμε τα μαλλιά της κόρης μας να είναι άψογα.

Στην περίοδο των γιορτών, μάλιστα, η ανάγκη αυτή εντείνεται, αφού μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και να δημιουργούμε στα κεφαλάκια των μικρών μας δεσποινίδων.

Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να αφήσουμε την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα κορίτσια μας χωρίς κάποιο περίτεχνο χτένισμα, έτσι;

Συγκεντρώσαμε ορισμένες πολύ ιδιαίτερες και εντυπωσιακές προτάσεις για τις μικρές μας και τις μικρές σας. Δείτε τις και πάρτε ιδέες…

To χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ενώστε δύο πλεξιδάκια που θα ξεκινούν από την κορυφή του κεφαλιού της μικρής με μία πράσινη κορδέλα και στολίστε τη με ευφάνταστα τσιμπιδάκια. Δείτε το πώς στο video.

Η κοτσίδα… χιονονιφάδα

Μπορεί τα χιόνια να μην έχουν έρθει ακόμα, αλλά αυτή η κοτσίδα σε σχήμα χιονονιφάδας θα μας θυμίσει σίγουρα χιονισμένο τοπίο. Είναι αρκετά περίπλοκο, οπότε δείτε βήμα βήμα πώς θα το φτιάξετε παρακάτω.

Η γιορτινή πλεξίδα

Αν δεν σας αρέσουν τα τόσο περίτεχνα και… χριστουγεννιάτικα χτενίσματα, δοκιμάστε την παρακάτω πρόταση. Είναι κομψότατη, γίνεται σχετικά εύκολα και «φοριέται» καθημερινά.

Το σκουφάκι του Άη Βασίλη

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή με τα χτενίσματα. Δείτε πώς θα κάνετε το σκουφάκι του… κοτσίδα!

Ένας χιονάνθρωπος στο κεφάλι της μικρής

Μια πιο… τρελή πρόταση είναι να φτιάξετε στο κεφαλάκι της κόρης σας έναν… χιονάνθρωπο. Θα χρειαστείτε, πέρα από τα τσιμπιδάκια και τα κοκαλάκια, ψεύτικα μάτια ή χρωματιστές φουρκέτες για να τον στολίσετε.