Αρχική InfoMommy 5 λάθη που κάνουμε και δεν βγαίνουμε όμορφες στις φωτογραφίες της παραλίας

5 λάθη που κάνουμε και δεν βγαίνουμε όμορφες στις φωτογραφίες της παραλίας

5 λάθη που κάνουμε και δεν βγαίνουμε όμορφες στις φωτογραφίες της παραλίας

Οι φωτογραφίες των διακοπών μας είναι ό,τι μας μένει για να θυμόμαστε τις όμορφες στιγμές που περάσαμε. Γι’ αυτό και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο όμορφες γίνεται σε αυτές. Πράγμα το οποίο δεν πετυχαίνει όσο συχνά θα θέλαμε. Αυτό συμβαίνει επειδή κάνουμε ορισμένα λάθη στις πόζες μας.

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά και αποφύγετέ τα την επόμενη φορά…

Πόδια

Όταν τα πόδια είναι στην ίδια ευθεία δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός μεγάλου ή χοντρού ποδιού, καταστρέφοντας μια όμορφη φωτογραφία. Προτιμήστε να έχετε το ένα πόδι λιγάκι πιο κάτω από το άλλο χωρίς να τα ακουμπάτε μεταξύ σας. Η φωτογραφία σας θα έχει περισσότερη χάρη έτσι.

Γόνατα

Όταν τα γόνατα είναι ακριβώς απέναντι από την κάμερα, το σώμα δείχνει «μαζεμένο» και κοντό. Αν γείρετε το κορμί σας ελάχιστα στο πλάι και απλώσετε τα πόδια λοξά, τότε δίνετε έμφαση στις καμπύλες σας, ενώ τα πόδια σας ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο σώμα.

Πρόσωπο στο νερό

Αν θέλετε να βγάλετε φωτογραφία το πρόσωπό σας όσο βρίσκεστε μέσα στην πισίνα ή τη θάλασσα προσπαθήστε το πηγούνι σας να  μην είναι πολύ κοντά στο νερό. Ο λαιμός σας κρύβεται και οι αναλογίες του προσώπου σας αλλάζουν. Αφήστε μια απόσταση 10 περίπου εκατοστών από το νερό, έτσι ώστε ο λαιμός σας να φαίνεται ξεκάθαρα και το πρόσωπό σας να τραβά όλη την προσοχή.

Πρόσωπο από ψηλά

Αυτές οι φωτογραφίες μπορεί να μας δείχνουν πολύ όμορφες αρκεί να τραβηχτούν σωστά. Προσπαθήστε ο φωτογράφος σας να βρίσκεται στο επίπεδο του βλέμματός σας και όχι πιο ψηλά. Διαφορετικά, ο λαιμός σας θα χαθεί και οι αναλογίες του προσώπου σας θα χαλάσουν.

Ολόσωμη

Στις ολόσωμες φωτογραφίες με μαγιό προσπαθήστε το σώμα σας να μην κοιτάζει απευθείας την κάμερα. Στην πρώτη λήψη το κορμί δείχνει στημένο και σκληρό, ενώ στην δεύτερη «έχει κίνηση», είναι πιο «ζωντανό» και φαίνεται πιο αδύνατο.

Πηγή: brightside.me.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter