Αρχική InfoMommy Συμβουλές 5 πράγματα που δεν πρέπει να κουβαλάς στην τσάντα σου!

5 πράγματα που δεν πρέπει να κουβαλάς στην τσάντα σου!

5 πράγματα που δεν πρέπει να κουβαλάς στην τσάντα σου!

Μήπως η τσάντα σου είναι η δεύτερη ντουλάπα σου; Τώρα που εποχή επιβάλλει αλλαγές καλό είναι να ρίξεις και εκεί ένα καθάρισμα. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις ποια πέντε αντικείμενα είναι καλύτερο να μην έχεις στην τσάντα σου!

  1. Λαπ-τοπ: Αν το χρειάζεσαι καλύτερα να το βάλεις σε μια ειδική θήκη έξω από την τσάντα σου. Είναι ένα πολύ βαρύ αντικείμενο και μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στον αυχένα, την πλάτη, τα χέρια και τους ώμους!
  2. Κινητό τηλέφωνο: Δεν λέμε να το κρατάς συνέχεια στα χέρια, αλλά αν δεν θες να σπάσει η οθόνη σου και να γεμίσει γρατζουνιές το εξωτερικό του, τότε καλύτερα να το φυλάς στην τσάντα σου μέσα σε κάποια θήκη.
    bag1-630x504
  3. Ομπρέλα: Θες να σαι προετοιμασμένη, το αντιλαμβανόμαστε. Όμως και η ομπρέλα το έχει το βάρος της. Για ευκολία έχε πάντα μια στο σπίτι και μια στο γραφείο!
  4. Διαβατήριο: Νομίζεις πως μαζί σου είναι περισσότερο ασφαλές; Ξανασκέψου το! Το να βγάλεις καινούριο είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία και αν πέσει στα χέρια επιτηδείων δύσκολα θα ξεμπλέξεις...
  5. Αποδέιξεις: Τις θεωρείς ανίκανες πρόκλησης κάποιου κακού σωστά; Κι όμως, αν κάποιος είναι γνωστής και συνδυάσει ορισμένους αριθμούς που εμφανίζονται πάνω τους με στοιχεία από τα χαρτιά σου (σσ. διαβατήριο), τότε πολλά μπορούν να συμβούν! Επιπλέον, δημιουργούν μια απίστευτη ακαταστασία στην τσάντα σου, σωστά;

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter