Αρχική InfoKids Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι 5 tips για να οργανώσετε ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων με χαμηλό κόστος

5 tips για να οργανώσετε ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων με χαμηλό κόστος

5 tips για να οργανώσετε ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων με χαμηλό κόστος

Τα παιδικά πάρτι γενεθλίων είναι μεγάλη υπόπθεση που τις περισσότερες φορές απαιτεί τη διάθεση ενός αρκετά μεγάλου χρηματικού ποσού. Φυσικά, αυτά τα χρήματα δεν τα έχουν όλες οι οικογένειες ή δεν επιθυμούν να τα ξοδέψουν σε ένα πάρτι.

Ευτυχώς, με λίγη δημιουργικότητα και φαντασία, μπορείτε να οργανώσετε τα γενέθλια του παιδιού σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Ρίξτε μια ματιά στους τρόπους μείωσης του κόστους χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε τον παράγοντα της διασκέδασης.

1. Βρείτε ένα χώρο με χαμηλό κόστος: Οι χώροι ενοικίασης πάρτι θα αναλάβουν το μεγαλύτερο κομμάτι της διοργάνωσης, αλλά μπορεί επίσης να αυξήσουν την τιμή. Η φιλοξενία στο σπίτι είναι πιθανότατα η φθηνότερη επιλογή σας, εκτός αν βρείτε κάποιον οικονομικό χώρο εστίασης. Αν δεν έχετε αρκετά μεγάλο σπίτι ή αυλή για να φιλοξενήσετε πολλά παιδιά, τότε εξετάστε επιλογές χαμηλού κόστους όπως ένα πάρκο με τραπέζια για πικ-νικ, που είναι μια πολύ καλή και συμφέρουσα επιλογή.

2. Χρησιμοποιήστε ψηφιακές προσκλήσεις: Αντί να εκτυπώσετε ή να αγοράσετε τις προσκλήσεις, στείλτε ψηφιακές προσκλήσεις στους καλεσμένους σας. Η αποστολή των προσκλήσεων στους γονείς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξαλείφει επίσης τις πιθανότητες κάποιο παιδί που δεν έχει καλεστεί, να αισθανθεί άσχημα κατά τη διανομή των προσκλήσεων στο σχολείο. Όμως, ακόμα κι αν αποφασίσετε να τυπώσετε προσκλήσεις σε χαρτί, τότε δημιουργήστε τις μόνοι σας για να εξοικονομήσετε χρήματα. Το Pinterest διαθέτει πολλές προσκλήσεις προς εκτύπωση και άλλες ιδέες για προσκλήσεις που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.

3. Παρακινήστε τα παιδιά να συμμετέχουν σε DIY κατασκευές: Επιλέξτε ένα θέμα για το πάρτι ανάλογα με το φύλο του παιδιού, διακοσμήστε το σπίτι και την τούρτα και αναζητήστε ιδέες για δραστηριότητες που μπορούν να προσφέρουν μια δημιουργική διέξοδο, διατηρώντας το κόστος χαμηλά και καθιστώντας το πάρτι πιο εξατομικευμένο. Η DIY προσέγγιση δημιουργεί ενθουσιασμό στα παιδιά, καθώς εκφράζουν διάφορες ιδέες για την οργάνωση του πάρτι και συνάμα ενισχύει τη δημιουργικότητα στα παιδιά και τους γονείς.

4. Αφήστε το θέμα του πάρτι να εμπνεύσει το μπουφέ και τη διακόσμηση: Η επιλογή ενός θέματος συμβάλλει στη δημιουργία μιας κοινής συνολικής εμφάνισης για το πάρτι. Το κλειδί είναι να κάνετε όλα τα διακοσμητικά στοιχεία να ταιριάζουν με το θέμα σας και να τα συνδυάσετε μεταξύ τους. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τις δραστηριότητες και τις τσάντες με τα δώρα των καλεσμένων με το θέμα. Μια άλλη ιδέα χαμηλού κόστους για τη διακόσμηση που λειτουργεί με οποιοδήποτε θέμα είναι η εκτύπωση φωτογραφιών του παιδιού από τα γενέθλια του σε διαφορετικές ηλικίες και η διακόσμηση τους σε όλο το σπίτι.

5. Χρησιμοποιήστε ό,τι έχετε: Αντί να αγοράσετε παιχνίδια για το πάρτι, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε τα πράγματα που ήδη έχετε. Οργανώστε ομαδικά παιχνίδια με τα παιδιά, απολαύστε ένα πάρτι με πολύ χορό παίζοντας τη μουσική από το φορητό υπολογιστή σας ή οργανώστε ένα τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών. Αντί να προσλάβετε παιδαγωγούς, προσεγγίστε φίλους ή μέλη της οικογένειας για να ντυθούν κλόουν και να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά.

Τα παιδικά πάρτι γενεθλίων προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες δημιουργικότητας με οποιοδήποτε μέγεθος προϋπολογισμού. Απναλαμβάνοντας τη διακόσμηση και τις δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά, όχι μόνο εξοικονομείτε χρήματα, αλλά επίσης δείχνει πραγματικά στα παιδιά ότι δεν χρειάζεται να αγοράζετε τα πάντα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter