5χρονη παρηγορεί το 4χρονο αδερφάκι της μετά τη χημειοθεραπεία: Η φωτογραφία που μας ραγίζει την καρδιά

Έχουμε συνηθίσει οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν παιδιά να είναι γεμάτες γέλια, χρώματα και χαρά.

Δυστυχώς, όμως, η ζωή δεν είναι μόνο χαμόγελα και χαρές. Μια μαμά φωτογραφίζει την κόρη της και τον γιο της, την ώρα που ο δεύτερος παλεύει με τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας που ακολουθεί για να καταπολεμήσει τη λευχαιμία από την οποία πάσχει.

Τα παιδιά είναι ηλικίας 5 και 4 ετών, αντίστοιχα.

Ο μικρός Beckett διαγνώστηκε με καρκίνο πριν 18 μήνες και χρειάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο πολλές φορές έκτοτε.

Η τελευταία του επίσκεψη στο νοσοκομείο διήρκησε έναν μήνα και η μεγάλη του αδερφή ρωτούσε διαρκώς για εκείνον.

Η Aubrey, μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μαμάς της, όταν ο αδερφός της βρίσκεται στο σπίτι δεν θέλει να τον αποχωρίζεται καθόλου και προτιμά να μένει μαζί του για να τον προσέχει.

Η αγάπη της προς τον μικρό της αδερφό είναι μεγάλη και η φωτογραφία που τη δείχνει να του χαϊδεύει την πλάτη απαλά όταν εκείνος ζαλισμένος στέκεται πάνω από την τουαλέτα, μας γεμίζει περηφάνια για το μικρό κορίτσι και αγάπη για τον μικρό μαχητή της ζωής.

Η Κaitlin, μητέρα 3 παιδιών, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες για να δείξει πόσο σημαντική είναι η οικογένεια στις δύσκολες στιγμές.

Δείτε τη φωτογραφία που μας ραγίζει την καρδιά

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα τόσο στον μικρό Beckett που θα μάχεται για τη ζωή του με θεραπείες και επεμβάσεις για πολύ καιρό ακόμα όσο και στην οικογένεια του.

Δείτε τις φωτογραφίες των αγαπημένω αδερφών