Αρχική InfoKids Νέα Θαύμα! 5χρονη επέζησε μετά από πτώση από μπαλκόνι του 11ου ορόφου - Δείτε το video

Θαύμα! 5χρονη επέζησε μετά από πτώση από μπαλκόνι του 11ου ορόφου - Δείτε το video

Θαύμα! 5χρονη επέζησε μετά από πτώση από μπαλκόνι του 11ου ορόφου - Δείτε το video

Η στιγμή που κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα 5χρονο κορίτσι να σκαρφαλώνει σε προστατευτικό τοίχο και να πέφτει από εσωτερικό μπαλκόνι του 11ου ορόφου  σε ξενοδοχείο, προκαλεί τρόμο!

Το video δείχνει αρχικά το μικρό κορίτσι να περπατά για λίγο στον διάδρομο, να προσπαθεί να ανοίξει κάποιες πόρτες δωματίων, χωρίς, όμως, να τα καταφέρνει.

Στη συνέχεια, η μικρή σκαρφαλώνει στον προστατευτικό τοίχο του ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη, όπου είχε καταλύσει με τον πατέρα της, κρατιέται για λίγο στην εξωτερική του πλευρά και μετά από ελάχιστες στιγμές αφήνει την κουπαστή και πέφτει στο κενό!

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ξύπνησαν από τον θόρυβο και ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές και τον πατέρα του κοριτσιού, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί κάτι.

Ο αστυνομικός πατέρας της δήλωσε ότι δεν ήξερε που ήταν η κόρη του ούτε ότι αυτή υπνοβατούσε.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μπανγκόγκ, όπου διαπιστώθηκε ότι γλίτωσε από την άγρια πτώση της από ύψος 35 μέτρων(!) με ένα σπασμένο πόδι και χέρι.

Δείτε το σοκαριστικό video


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter