Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες 5χρονο κοριτσάκι με αυτισμό δημιουργεί εκπληκτικά έργα τέχνης!

5χρονο κοριτσάκι με αυτισμό δημιουργεί εκπληκτικά έργα τέχνης!

5χρονο κοριτσάκι με αυτισμό δημιουργεί εκπληκτικά έργα τέχνης!

Ο αυτισμός είναι μια νευρολογική διαταραχή που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να συμμετάσχει σε διάφορες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Όμως, η 5χρονη Iris Grace από το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα για τα απροσδόκητα δώρα που μπορεί να χαρίσει ο αυτισμός στους ασθενείς.

Η εξαιρετική της εστίαση και προσοχή στη λεπτομέρεια την βοήθησαν να δημιουργήσει απίστευτα όμορφες ζωγραφιές που πολλοί από τους θαυμαστές και αγοραστές της έχουν παρομοιάσει με έργα του Μονέ!

Το χαριτωμένο κοριτσάκι μαθαίνει με τον καιρό να μιλάει, κάτι που άλλα παιδιά καταφέρνουν σχεδόν από την ηλικία των 2 ετών. Μαζί με τη λογοθεραπεία, οι γονείς μύησαν τη μικρή στη ζωγραφική και τότε ήταν που ανακάλυψαν το μεγάλο ταλέντο της.

Το εκπληκτικό είναι ότι έχει δημιουργήσει ένα ύφος ζωγραφικής που δεν θα μπορούσε να υιοθετήσει κανένα άλλο παιδί στην ηλικία της, ενώ έχει την ικανότητα να κατανοεί τα χρώματα και τον τρόπο που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter