Αρχική InfoMommy Συμβουλές 6 tips για τη σωστή χρήση του επιτραπέζιου μίξερ

6 tips για τη σωστή χρήση του επιτραπέζιου μίξερ

6 tips για τη σωστή χρήση του επιτραπέζιου μίξερ

1. Δεν διαβάζετε τις οδηγίες χρήσης

Μην χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά το μίξερ σας πριν διαβάσετε το εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης. Μπορεί να σας παρέχει σημαντικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα πόσο αλεύρι μπορείτε να προσθέσετε κάθε φορά και να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν πρέπει να διπλασιάσετε την ποσότητα ή όχι.

2. Δεν τοποθετείτε σωστά το χτυπητήρι

Το κάτω μέρος του δεν πρέπει να ακουμπά στον κάδο, αλλά επίσης δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ μακριά από αυτόν. Η σωστή θέση είναι σημαντική για να πετύχετε καλύτερη ανάμειξη, ενώ επιπλέον δεν θα χρειάζεται να σταματάτε κάθε τρεις και λίγο για να το καθαρίσετε με τη σπάτουλα.

3. Ξεκινάτε με υψηλή ταχύτητα

Για να αποφύγετε να λερώσετε τον πάγκο της κουζίνας, θα ήταν καλό να ξεκινάτε με χαμηλή ταχύτητα και σταδιακά να περάσετε σε πιο υψηλή.

4. Χρησιμοποιείτε τη σπάτουλα σε ώρα λειτουργίας

Μην μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε τη σπάτουλα ενώ το μίξερ βρίσκεται σε λειτουργία, ακόμα κι αν η συνταγή σας υποδεικνύει να καθαρίζετε συνεχώς τα τοιχώματα του κάδου. Αν δεν σταματήσετε πρώτα το μίξερ, η σπάτουλα μπορεί να μπλεχτεί στα χτυπητήρια και να τα καταστρέψει.

5. Ξεχνάτε να καταψύξετε το δοχείο

Όταν ο κάδος του μίξερ και τα χτυπητήρια είναι κρύα, το χτύπημα της κρέμας θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

6. Δεν καθαρίζετε τα χτυπητήρια

Αφού τελειώσετε την ανάμειξη, κρατήστε τα χτυπητήρια λίγο πιο πάνω από την επιφάνεια της κρέμας και βάλτε σε λειτουργία το μίξερ σε χαμηλή και λίγο αργότερα σε πιο υψηλή ταχύτητα, έτσι ώστε να καθαρίσετε το επιπλέον μείγμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter