6χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε νηπιαγωγείο

Συγκλονισμό και φρίκη προκαλεί η είδηση ενός 6χρονου αγοριού που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, όταν άντρας εισέβαλε σε νηπιαγωγείο στη Ρωσία.

Το αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου, όταν όλα τα παιδιά κοιμόντουσαν.

Ο άντρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τις Ρωσικές Αρχές (Denis Pozdeev, 36 ετών – φωτο) εισέβαλε σε παιδικό σταθμό της Naryan-Mar, μιας παραθαλάσσιας περιοχής του Αρκτικού Κύκλου στην Αυτόνομη Περιοχή Nenets.

Το προσωπικό ασφαλείας του παιδικού σταθμού «Skazka» δεν κατάφερε να εμποδίσει το άντρα να εισέλθει στον χώρο όπου κοιμόντουσαν τα παιδιά.

Ουρλιάζοντας «Ο Σατανάς με διέταξε να το κάνω!» ο Pozdeev επιτέθηκε σε ένα από τα παιδιά που κοιμόταν σε γωνιακό κρεβάτι, κόβοντάς του με μαχαίρι τον λαιμό.

Το παιδί πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία λίγα λεπτά αργότερα, στα χέρια μιας δασκάλας του νηπιαγωγείου.

Η ασφάλεια κατάφερε να περιορίσει τον άντρα μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει.

Το θύμα, ο 6χρονος Kirill Savenkov, θα ξεκινούσε σε έναν χρόνο το Δημοτικό σχολείο.

Συντετριμμένος ο πατέρας του είπε, ότι ο παιδικός σταθμός επικοινώνησε αρχικά με τη μητέρα για να της ανακοινώσει το τραγικό συμβάν,

Κατά την πρώτη του κατάθεση στις Αρχές, ο δολοφόνος είπε ότι ήταν «οι φωνές στο κεφάλι του» που τον οδήγησαν να διαπράξει το φριχτό έγκλημα.

Επιπλέον, βρισκόταν και υπό την επήρεια ουσιών.

Ο θύτης δεν είχε καμία σχέση με το αγόρι και ισχυρίστηκε, ότι μπήκε στον παιδικό σταθμό «κατά λάθος», επειδή βρισκόταν σε κατάσταση ψευδαισθήσεων.

Είπε, ότι θεώρησε πως το παιδί που κοιμόταν ήταν ένα τέρας και γι’αυτό του επιτέθηκε.

Ωστόσο, κατά τις έρευνες στο διαμέρισμά του, οι Αρχές βρήκαν αποκόμματα εφημερίδων με πληροφορίες για τον παιδικό σταθμό, τις ώρες λειτουργίας του και τον αριθμό των παιδιών.

Τρεις είναι οι βασικές κατηγορίες που τον βαραίνουν: «Φόνος ανηλίκου», «Εγκατάλειψη» και «Εισβολή σε χώρο που παρέχει υγεία και ασφάλεια».

Πηγή: dailymail.co.uk