Αρχική InfoKids Νέα 7 νέα δρομολόγια σε σούπερ τιμές από γνωστή αεροπορική εταιρεία

7 νέα δρομολόγια σε σούπερ τιμές από γνωστή αεροπορική εταιρεία

7 νέα δρομολόγια σε σούπερ τιμές από γνωστή αεροπορική εταιρεία

Νέα δρομολόγια ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Ryanair από Κύπρο προς άλλες χώρες σε πολύ χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διευρυμένο χρονοδιάγραμμα της εταιρείας για το 2019/2020, έχει προσθέσει 7 νέα δρομολόγια από την Πάφο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό δρομολογίων στα 25.

Συγκεκριμένα, τα επτά νεα δρομολόγια αφορούν πέντε καλοκαιρινά δρομολόγια προς Βερολίνο, Μπέρνμουθ, Κίεβο, Μύκονο και Λυβερπουλ από το αεροδρόμιο της Πάφου.

Την ίδια στιγμή η αεροπορική ανακοίνωσε και τέσσερα νέα χειμερινά δρομολόγια προς Κατοβίτσε, Κίεβο, Λίβερπουλ και Μάλτα.

Όσον αφορά το αεροδρόμιο Λάρνακας η αεροπορική ανακοίνωσε μια διαδρομή προς το αεροδρόμιο των Βρυξελλών δυο φορές την εβδομάδα.

Όσοι ταξιδιώτες πραγματοποιήσουν την κράτησή τους μέχρι τον Μάρτιο του 2020 θα επωφεληθούν χαμηλούς ναύλους και αναβαθμίσεις.

Εισιτήρια από 19,99€

Για να γιορτάσει αυτή την περαιτέρω ανάπτυξη στην Κύπρο, η Ryanair ξεκίνησε πώληση εισιτηρίων με ναύλους από μόλις 19,99 ευρώ για ταξίδια τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, τα οποία πρέπει να κλείσουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (28 Ιουνίου), μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter