Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών 7 τύποι γονέων που θα συναντήσετε στην παιδική χαρά

7 τύποι γονέων που θα συναντήσετε στην παιδική χαρά

7 τύποι γονέων που θα συναντήσετε στην παιδική χαρά

Το Infokids.com.cy συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει 7 τύπους γονέων που δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσετε όταν πάτε στη παιδική χαρά με τα πιτσιρίκια σας!

Η κοινωνική μαμά

Στην παιδική χαρά αισθάνεται σαν στο σπίτι της. Γνωρίζει όλες τις μαμάδες της γειτονιάς και το παιδί της παίζει χαρούμενο κι αμέριμνο όσο εκείνη απολαμβάνει τις συζητήσεις της με τις υπόλοιπες μαμάδες.

Η μαμά διασκεδάστρια

Δεν ξέρουμε πώς, αλλά αυτή η μαμά έχει τον τρόπο της με τα παιδιά. Σκαρφίζεται παιχνίδια, ξέρει τραγούδια, τους κρατά καλά συντροφιά και πάντα ξέρει τι θέλουν!

Ο κούκλος μπαμπάς

Πάντα υπάρχει ένας κούκλος μπαμπάς στις παιδικές χαρές που δεν μόνο εμφανίσιμος αλλά και sexy. Πάντα οι μαμάδες σπεύδουν να του πιάσουν κουβέντα και να γίνουν φίλοι.

Ο μπαμπάς αστυφύλακας

Αυτός ο μπαμπάς βρίσκεται στην παιδική χαρά για να είναι βέβαιος ότι το παιδί του παίζει σε ασφαλές μέρος.

Ο/Η μοναχικός

Κλασική περίπτωση γονιού που προτιμά να κάθεται μόνος και να παρατηρεί τα παιδιά που παίζουν. Δεν θέλει κουβέντες με άλλους γονείς ούτε τον ενδιαφέρουν οι άλλες παρέες.

Η ατάραχη (ζεν) μαμά

Οτιδήποτε κι αν συμβεί στο παιδί της θα το αντιμετωπίσει με απίστευτη ψυχραιμία και ηρεμία που ειλικρινά σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο γονιός «Δεν φταίει το δικό μου το παιδί»

Ο γονιός που διαλαλεί πάντα ότι το παιδί του δεν φταίει ποτέ για τίποτα και πάντα είναι θύμα των περιστάσεων. Κλασική περιπτώση μαμάς κουκουβάγιας που το παιδί της είναι το καλύτερο και το αθωότερο πλάσμα του κόσμου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter