Αρχική InfoMommy Νέα 704 φάρμακα πιο φθηνά από σήμερα στην Κύπρο

704 φάρμακα πιο φθηνά από σήμερα στην Κύπρο

704 φάρμακα πιο φθηνά από σήμερα στην Κύπρο

704 φάρμακα σε φαρμακεία του ιδιωτικού τομέα θα πωλούνται πιο φθηνά από σήμερα  έπειτα από διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Από τα συνολικά 5.553 φάρμακα του τιμοκαταλόγου, στην ετήσια επικαιροποίηση εμπίπτουν τα 2.674, από τα οποία τα 704 παρουσίασαν μείωση στην τιμή, ενώ τα 1970 παρέμειναν ως είχαν.

Στο  -9.31% κατά μέσο όρο ανέρχεται το ύψος της μείωσης και αφορά κάποια αντιβιοτικά, κυρίως φάρμακα του κεντρικού νευρικού συστήματος και του καρδιαγγειακού συστήματος.

Δεν τυγχάνουν μείωσης όσα φάρμακα έχουν χονδρική τιμή ίση ή μικρότερη των 10 ευρώ ή ανήκουν στα μη συνταγογραφούενα φάρμακα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.