8 αντικείμενα που θα κάνουν τη ζωή σας ως γονείς πολύ πιο εύκολη!

Αν η ζωή με το μωρό δεν είναι εύκολη, η ζωή με το νήπιο είναι πολύ πιο απαιτητική, καθώς το μεταβατικό στάδιο από την απόλυτη εξάρτηση στην μερική ανεξαρτησία έχει αμέτρητες προκλήσεις. Τα καλά νέα; Αμέτρητα αντικείμενα έχουν εφευρεθεί και κυκλοφορούν στην ηλεκτρονική αγορά τα τελευταία χρόνια, τα οποία μπορούν πραγματικά να λύσουν τα χέρια του νέου γονιού. Κάποια από αυτά θα δείτε παρακάτω:

Φωτεινές οδοντόβουρτσες

Όχι μόνο κάνουν το παιδί να θέλει να βουρτσίσει τα δόντια του, χάρη στον πρωτότυπο μηχανισμό τους, αλλά και φωτίζουν για ένα ολόκληρο λεπτό, οπότε το μικρό μας ξέρει πόση ώρα χρειάζεται να βουρτσίζει.

Αναζητήστε τις στο Amazon.

Θήκη οργάνωσης καθίσματος αυτοκινήτου

Ιδανικό για τα οδικά ταξίδια, αφού εκεί μπορεί να βάλει το παιδί παιχνίδια και σνακ που θα χρειαστεί και θα μπορεί να παίρνει μόνο του, χωρίς να τα ζητά κάθε λίγο και λιγάκι από τους γονείς.

Αναζητήστε την στο Amazon.

Σύνδεσμος ασφαλείας

Μπορεί να μοιάζουν με χειροπέδες, όμως αυτοί οι δύο «σύνδεσμοι» σκοπό έχουν να εξασφαλίσουν, ότι δεν θα χάσετε το μικρό παιδί σας, όταν περπατάτε σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, σε ένα πάρκο ή ένα λούνα παρκ. Ακούγεται υπερβολικό, όμως αν έχετε ένα 3χρονο που αρνείται πεισματικά να σας πιάσει το χέρι στον δρόμο, θα καταλάβετε την αξία του!

Αναζητήστε το στο Amazon.

Φορητό μικρό κρεβατάκι

Ιδανικό για εκδρομές και ταξίδια ή ακόμα και για τα βράδια που χρειάζεται να αφήσετε το παιδί στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, αλλά δεν υπάρχει επιπλέον κρεβάτι.

Αναζητήστε το στο Amazon.

Πίνακας επιβράβευσης για εκπαίδευση τουαλέτας

Πιστέψτε μας, μερικά αυτοκόλλητα μπορεί να κάνουν θαύματα στο να μάθει το παιδί σας πιο εύκολα να χρησιμοποιεί το γιο-γιό!

Αναζητήστε αυτόν τον πίνακα στο Amazon (ή φτιάξτε τον δικό σας!)

Φορητό καθισματάκι λεκάνης

Διπλώνει, αποθηκεύεται και έτσι μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας –ειδικά αν το παιδί έχει γίνει πλέον… ασήκωτο!

Αναζητήστε το στο Amazon.

Ρολογάκι υπενθύμισης γιο-γιό

Το παιδί το φορά στο χέρι του και εσείς ρυθμίζετε κάθε πόση ώρα να «κουδουνίζει», ώστε να του υπενθυμίζει, ότι πρέπει να πάει στην τουαλέτα. Διατίθεται σε ροζ και σε μπλε!

Αναζητήστε το στο Amazon.

Εκπαιδευτικά ποτηράκια

Όταν το παιδί σταματά το μπιμπερό και αρχίζει πλέον να πίνει νερό από ποτήρι, τα εκπαιδευτικά ποτηράκια αυτά είναι ιδανικά, καθώς έχουν τέτοιο στόμιο, ώστε να το νερό να μην χύνεται!

Αναζητήστε τα στο Amazon.