Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Το ημερολόγιο που θα μας κάνει πιο δυνατές και αισιόδοξες

Το ημερολόγιο που θα μας κάνει πιο δυνατές και αισιόδοξες

Το ημερολόγιο life coaching "Καλύτερα Γίνεται"  σε καλεί να υποδεχθείς και να ζήσεις το 2017 ακόμα πιο θετικά!

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου συνεχίζει να εμπλουτίζει, να αναπτύσσει και να εξελίσσει τη φιλοσοφία της για θετική στάση ζωής και να σε καλεί να την υιοθετήσεις με απλά βήματα.

Μια αρχή, όπως αυτή της νέας χρονιάς είναι η καλύτερη αφορμή: να σκεφτείς τον εαυτό σου και να αποφασίσεις μέσα από την κάθε ημέρα να ανοίγεις το μυαλό και την καρδιά σου προς ό,τι σου δίνει χαρά, προς ό,τι θα ήθελες να βελτιώσεις, προς ό,τι νέο θα ήθελες να διεκδικήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργεί ένα ημερολόγιο στο οποίο έχει συγκεντρώσει όλες τις σκέψεις, με τη μορφή θετικών δηλώσεων. Θετικές φράσεις, στον ενεστώτα, που εκφράζουν κάτι που επιθυμούμε να μας συμβεί, κάτι που θέλουμε να έχουμε σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας: τον έρωτα, τις σχέσεις, τα χρήματα, τον χαρακτήρα μας, τη δουλειά μας. Kάτι που θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και αισιόδοξους. Δίνοντας θετικές εντολές στο υποσυνείδητό μας, μας κάνουμε να προσέχουμε, να επιλέγουμε, να δρούμε και να αντιδρούμε σύμφωνα με αυτές. Ελέγχουμε με τον καλύτερο τρόπο τον εσωτερικό μας διάλογο. Οι θετικές δηλώσεις μας εξελίσσουν, καθοδηγούν ασυνείδητα τις επιλογές μας και διαμορφώνουν το χαρακτήρα και τη ζωή μας.

Κάθε μέρα, άνοιξε το ημερολόγιο αυτό και διάβασε δυνατά την θετική εγγραφή της ημέρας...
«Το πρόβλημα είναι πως νομίζουμε ότι έχουμε χρόνο», Βούδας


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.