Αρχική Εκδηλώσεις 8ο Συνέδριο "Επάγγελμα Γονιός" με απαντήσεις σε όσα απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς

8ο Συνέδριο "Επάγγελμα Γονιός" με απαντήσεις σε όσα απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς

8ο Συνέδριο "Επάγγελμα Γονιός" με απαντήσεις σε όσα απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς

Οι διοργανωτές άκουσαν, διάβασαν τις εισηγήσεις του κοινού, αφουγκράστηκαν τα σύγχρονα προβλήματα της σημερινής κοινωνίας και εντόπισαν τους κατάλληλους ειδικούς επιστήμονες για να ετοιμαστεί ένα πλούσιο σε θεματολογία πρόγραμμα!

Το 8ο Συνέδριο με τίτλο “Επάγγελμα…Γονιός” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στο Pascal English School! 

Γονείς, εκπαιδευτικοί και ειδικοί ψυχικής υγείας να είστε εκεί για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων! Γνώμονας πάντοτε μια κοινωνία με καλύτερους γονείς και καλύτερους εκπαιδευτικούς. Γιατί όπως έχει πει και η Margaret Power: «Σε εκατό χρόνια από τώρα δεν θα έχει καμιά σημασία τι αυτοκίνητο έχεις, σε τι σπίτι ζούσες, πόσα λεφτά είχες στην τράπεζα ή πώς ήταν τα ρούχα σου. Όμως ο κόσμος μπορεί να είναι λίγο καλύτερος, επειδή έπαιξες πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή ενός παιδιού…»

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

"Επάγγελμα... Γονιός"

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

13:00 - 18:00

Pascal English School


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter