«8χρονος» καπνίζει σαν… ενήλικας μέσα σε γήπεδο πασίγνωστης ομάδας του εξωτερικού! (φωτογραφίες-video)

Εικόνες που θυμίζουν… Μεσαίωνα κατέγραψε η κάμερα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην Τουρκία με 8χρονο αγόρι να καπνίζει σαν… ενήλικας!

Το αγόρι κατέγραψε κάμερα του αγωνιστικού χώρου λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας μεταξύ της γνωστής Φενέρμπαχτσε και της Μπούρσασπορ, στην Τουρκία.

Στιγμές πριν οι παίχτες μπουν στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη του αγώνα, το μικρό αγόρι αποφάσισε να ανάψει το τσιγάρο του και να το καπνίσει σαν να ήταν θεριακλής καπνιστής!

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, αρχικά το τσιγάρο μοιάζει να μην είναι αναμμένο. Το σύννεφο καπνού που βγαίνει, όμως, από το στόμα του μικρού μετά την πρώτη ρουφηξιά αποδεικνύει το αντίθετο.

Στην Τουρκία το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς χώρους, βάσει νόμου, η καταπάτηση του οποίου επιφέρει πρόστιμο που αντιστοιχεί σε 69 τούρκικες λίρες (περίπου 10€).

Όπως φάνηκε, όμως, ούτε αυτό αλλά ούτε και οι κίνδυνοι για την υγεία του πτόησαν το «μικρό» αγόρι.

Δείτε τις φωτογραφίες

Kαι το σχετικό video

Η αλήθεια πίσω από τα πρώτα συμπεράσματα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν λίγες ώρες πριν, στις φωτογραφίες δεν απεικονίζεται ένα 8χρονο αγόρι, αλλά ένας άντρας 36 ετών, ο οποίος μάλιστα κάθεται δίπλα στον γιο του.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο άντρας πάσχει από μια σπάνια πάθηση, η οποία τον κάνει να δείχνει πολλά χρόνια νεότερος.