Αρχική InfoSchool 9χρονοι μαθητές με παραβατική συμπεριφορά έχουν αναστατώσει το Γ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού - Τι καταγγέλουν οι γονείς

9χρονοι μαθητές με παραβατική συμπεριφορά έχουν αναστατώσει το Γ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού - Τι καταγγέλουν οι γονείς

9χρονοι μαθητές με παραβατική συμπεριφορά έχουν αναστατώσει το Γ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού - Τι καταγγέλουν οι γονείς

Την Τρίτη 20 Ιουνίου, οι μαθητές του Γ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού απείχαν από το πρωινό πρόγραμμα των μαθήματών τους (07.45 - 09.05) σε μια προσπάθεια να βρεθεί άμεσα ικανοποιητική λύση στο μείζον πρόβλημα της παραβατικής συμπεριφοράς ορισμένων μαθητών.

Αιτία όλης αυτής της κατάστασης και αναστάτωσης που έχει προκληθεί στη σχολική κοινότητα είναι η παραβατική συμπεριφορά που επιδεικνύουν δυο 9χρονοι μαθητές οι οποίοι χρειάζονται επειγόντως βοήθεια

Οι πληροφορίες της OffsiteCy αναφέρουν ότι μητέρα έφθασε στο σημείο να προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία έπειτα από τον ξυλοδαρμό του παιδιού της από μαθητή του σχολείου. Ο μαθητής είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και παρακολουθείται από το Υπουργείο Παιδείας όπως έχουμε ενημερωθεί. Σύμφωνα με τον Επιθεωρητή του επαρχιακού Γραφείου Υπ. Παιδείας Ανδρέα Θεοδωρίδη, η κατάσταση είναι υπό παρακολούθηση και λαμβάνονται μέτρα προς αντιμετώπιση της.

Στην αντίπερα όχθη, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Μελίνα Σχοινή ανέφερε στην OffsiteCy ότι τα όποια μέτρα έχουν ληφθεί δεν είναι ικανοποιητικά ενώ τα αιτήματα των γονέων έχουν διαβιβαστεί στους αρμοδίους.

«Δεν θέλουμε να στιγματίσουμε κανένα παιδί ωστόσο πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις και περαιτέρω μέτρα για την ασφάλεια όλων των παιδιών αλλά και των ίδιων των μαθητών που επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά», δήλωσε η κ. Σχοινή η οποία τόνισε ότι επηρεάζεται και η εκπαίδευση στις τάξεις καθώς τα μαθήματα δεν διεξάγονται όπως θα έπρεπε.

Σε επιστολή του Συνδέσμου προς τους αρμόδιους Υπουργούς Παιδείας και Εργασίας καθώς και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, έχουν δοθεί γραπτώς τα αιτήματά για την ομαλή έναρξη των μαθημάτων τη νέα χρονιά 2017-2018.

Ο Σύνδεσμος προειδοποιεί ότι δε θα επιτρέψει την έναρξη των μαθημάτων του σχολείου αν δεν ικανοποιηθούν αυτά τα αιτήματά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter