Α. Αποστόλου: «14 χρόνια μετά την πρώτη μου θεραπεία γιορτάζω τα γενέθλια του 2ου παιδιού μου»

Τα γενέθλια του γιου του γιόρτασε σήμερα ο Ανδρέας Αποστόλου και μοιράστηκε τη χαρά, τις σκέψεις του  και ένα πολύ δυνατό μήνυμα με όσους δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδάκι ή αντιμετωπιζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών πάλεψε σε πολύ νεαρή ηλικία σκληρά με την επάρατη νόσο και κατάφερε να βγει νικητής. Σήμερα, κοιτάζει τη ζωή κατάματα και… γιορτάζει τα γενέθλια του 2ου γιου του.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, 14 χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη του χημειοθεραπεία το 2006 και το σπίτι του είναι γεμάτο φωνές και χαρά. Εκείνος, βέβαια, αναγνωρίζει ότι η ζωή δεν θα είναι πάντα εύκολη και στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλους τους γονείς.

Διαβάστε όσα έγραψε

Όταν τον Ιανουάριο του 2006 έκανα την πρώτη μου χημειοθεραπεία εκτος από τον άμεσο κίνδυνο που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε υπήρχαν και άλλες πιθανές μελλοντικές επιπλοκές της οποίες έπρεπε να γνωρίζω.

Μια από αυτές ήταν κάποια απομακρυσμένη πιθανότητα να μην μπορώ να κάνω παιδιά.

14 σχεδόν χρόνια μετά γιορτάζουμε τα 2α γένεθλια του 2ου μας παιδιού.

Το σπίτι μας γεμάτο φωνές, αγάπη, χαμόγελα. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι ούτε θα είναι ποτέ πάντα όλα καλά και εύκολα. Για όσους ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά να γνωρίζουν πως στην κορυφή υπάρχει πάντα φως. Χρειάζεται επιμονή, πίστη και υπομονή.

Για όσους δεν μπορούν να κάνουν παιδιά να γνωρίζουν πως υπάρχουν πολλά παιδιά που ζητούν μια αγκαλιά, ένα σπίτι ζεστό και δύο καλούς γονείς. Η υιοθεσία είναι ύψιστη πράξη αγάπης και θα το έκανα αν χρειαζόταν.

Να ζήσεις Κωνσταντίνο μου !

Δείτε τη συγκινητική ανάρτησή του