Αρχική InfoMommy Σχέσεις Aγαπητή μοναχική μαμά που τα παιδιά σου μεγάλωσαν…

Aγαπητή μοναχική μαμά που τα παιδιά σου μεγάλωσαν…

Aγαπητή μοναχική μαμά που τα παιδιά σου μεγάλωσαν…

Θυμάσαι τότε που το προφίλ σου στο Facebook ήταν γεμάτο από τα κατορθώματα των παιδιών σου; Θυμάσαι τους γεμάτους δακτυλιές τοίχους και τους τσακωμούς για το ποιο κανάλι θα δει το κάθε παιδί; Θυμάσαι τους επικούς καβγάδες για να μαζέψουν επιτέλους τα σκόρπια παιχνίδια και να μπει μια τάξη στα παιδικά τους δωμάτια;

Τώρα πια που μεγάλωσαν και δεν κρέμονται από τα χείλη σου...τώρα ακριβώς τα λαχταράς και αναπολείς πόσο ευτυχισμένες στιγμές ήταν αυτές...Θα έδινες τα πάντα για να ξαναζήσεις αυτές τις στιγμές με τα μικρά σου ανθρωπάκια που πλέον αυτονομούνται και δεν χρειάζονται την αγκαλιά σου ούτε τη διαρκή σου παρουσία.

Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία μαμάδων τότε άκου προσεκτικά όλα όσα έχω να σου πω.

Να είσαι σίγουρη ότι έχεις μεγαλώσει τα παιδιά σου με σπουδαίες αρχές και διδάγματα που σίγουρα έχουν καταγραφεί στο υποσυνείδητό τους και θα τα κάνουν πράξη με την πρώτη ευκαιρία.

Θα είσαι πάντα το καταφύγιο τους στις στεναχώριες, θα σπεύδουν να μοιραστούν μαζί σου τη χαρά τους, θα είσαι ο συμβουλάτορας που θα τους δώσει τη κατάλληλη συμβουλή, θα είσαι το στήριγμα σε κάθε τους δύσκολη απόφαση και γενικά θα είσαι ΕΣΥ πάντα και παντού.

Θα ακούσεις από το στόμα τους πολλές «συγγνώμες» κι άλλα τόσα  «ευχαριστώ».

Θα είναι πάντα περήφανα για σένα. Για όλα όσα τους έμαθες. Για όλα όσα τους έδωσες αλλά και για όλα όσα δεν τους έδωσες γιατί θεώρησες πως έπρεπε να παλέψουν και να τα αποκτήσουν μόνα τους.

Θα είσαι πάντα σημαντική και άξια μητέρα.

Και να θυμάσαι  η μητρική αγάπη  "όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει, όλα τα νικά". Κι εκείνες τις δύσκολες στιγμές που πιστεύουμε πως δεν είμαστε αρκετές, πως δεν  κάνουμε τίποτε σωστά, εκείνες ακριβώς τις στιγμές πρέπει να θυμόμαστε πως στο πρόσωπο του παιδιού μας, είμαστε το μοναδικό αναντικατάστατο πρόσωπο σε όλη τη γη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter