Αρχική Εκδηλώσεις "Αγαπώ τη Γη": Το Φεστιβάλ που θα κάνει την Κύπρο πράσινη ξανά, έρχεται (1/04)

"Αγαπώ τη Γη": Το Φεστιβάλ που θα κάνει την Κύπρο πράσινη ξανά, έρχεται (1/04)

"Αγαπώ τη Γη": Το Φεστιβάλ που θα κάνει την Κύπρο πράσινη ξανά, έρχεται (1/04)

Ελάτε μαζί μας για μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική οικογενειακή εκδρομή! Το Let’s Make Cyprus Green, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, θα διοργανώσουν το 1ο ετήσιο Φεστιβάλ Αγαπώ τη Γη (Love the Earth Festival).

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου από τις 10.30 π.μ. - 3.30 μ.μ. ελάτε όλοι στο Μόλο για να προωθήσουμε και να γιορτάσουμε την Ώρα της Γης στην Κύπρο. Το Φεστιβάλ θα έχει εργαστήρια σχετικά με το περιβάλλον, θα έχει μουσική, υγιεινό φαγητό και ποτά, δραστηριότητες για τα παιδιά και πάγκους με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Τι είναι η Ώρα της Γης;

Η Ώρα της Γης είναι ένα ετήσιο παγκόσμιο κίνημα που γίνεται κάθε τέλος τους Μάρτη για να ενθαρρύνει άτομα, κοινότητες και εταιρείες να σβήσουν μη-χρήσιμα ηλεκτρικά φώτα για 1 ώρα από τις 8.30 μ.μ.

Σβήνοντας τα φώτα θα ευαισθητοποιηθεί το κοινό σχετικά με τα ενεργειακά ζητήματα, τις εκπομπές και την κλιματική αλλαγή.

Η Ώρα της Γης είναι μια συμβολική πράξη και ενθαρρύνουμε όλους να συμμετάσχουν.

Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ώρα για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα αφού η κατανάλωση ηλεκτρισμού δεν είναι το μόνο πρόβλημα της γης. Σκέψου την ποσότητα νερού που χρησιμοποιείς, το φαγητό που αγοράζεις και πόσες πλαστικές σακούλες χρησιμοποιείς καθημερινά.

Με τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ "Αγαπώ τη Γη" δίνετε τη συγκατάθεση σας για να χρησιμοποιήσουμε εικόνες (φωτογραφίες ή βίντεο) του εαυτού σας και οποιουδήποτε παιδιού, που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τη Δευτέρα 1 Απριλίου, για την προώθηση ή την εκτίμηση αυτής της δράσης.

Φεστιβάλ Αγαπώ τη ΓΗ

Δευτέρα 1 Απριλίου

10:30 έως 15:30

Μόλος (Περιοχή της Επίχωσης)
Παραλιακός δρόμος Λεμεσού
Λεμεσός, Λεμεσός Κύπρος

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter