«Αγαπώ τη Γη»: Το Φεστιβάλ που θα κάνει την Κύπρο πράσινη ξανά, έρχεται (1/04)

Ελάτε μαζί μας για μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική οικογενειακή εκδρομή! Το Let’s Make Cyprus Green, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, θα διοργανώσουν το 1ο ετήσιο Φεστιβάλ Αγαπώ τη Γη (Love the Earth Festival).

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου από τις 10.30 π.μ. – 3.30 μ.μ. ελάτε όλοι στο Μόλο για να προωθήσουμε και να γιορτάσουμε την Ώρα της Γης στην Κύπρο. Το Φεστιβάλ θα έχει εργαστήρια σχετικά με το περιβάλλον, θα έχει μουσική, υγιεινό φαγητό και ποτά, δραστηριότητες για τα παιδιά και πάγκους με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Τι είναι η Ώρα της Γης;

Η Ώρα της Γης είναι ένα ετήσιο παγκόσμιο κίνημα που γίνεται κάθε τέλος τους Μάρτη για να ενθαρρύνει άτομα, κοινότητες και εταιρείες να σβήσουν μη-χρήσιμα ηλεκτρικά φώτα για 1 ώρα από τις 8.30 μ.μ.

Σβήνοντας τα φώτα θα ευαισθητοποιηθεί το κοινό σχετικά με τα ενεργειακά ζητήματα, τις εκπομπές και την κλιματική αλλαγή.

Η Ώρα της Γης είναι μια συμβολική πράξη και ενθαρρύνουμε όλους να συμμετάσχουν.

Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ώρα για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα αφού η κατανάλωση ηλεκτρισμού δεν είναι το μόνο πρόβλημα της γης. Σκέψου την ποσότητα νερού που χρησιμοποιείς, το φαγητό που αγοράζεις και πόσες πλαστικές σακούλες χρησιμοποιείς καθημερινά.

Με τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ «Αγαπώ τη Γη» δίνετε τη συγκατάθεση σας για να χρησιμοποιήσουμε εικόνες (φωτογραφίες ή βίντεο) του εαυτού σας και οποιουδήποτε παιδιού, που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τη Δευτέρα 1 Απριλίου, για την προώθηση ή την εκτίμηση αυτής της δράσης.

Φεστιβάλ Αγαπώ τη ΓΗ

Δευτέρα 1 Απριλίου

10:30 έως 15:30

Μόλος (Περιοχή της Επίχωσης)
Παραλιακός δρόμος Λεμεσού
Λεμεσός, Λεμεσός Κύπρος