«Άγιε μου Βασίλη χάρισέ μου ένα καινούργιο πρόσωπο»: Το γράμμα ενός 5χρονου που συγκινεί όποιον το διαβάζει

Ένα 5χρονο αγοράκι του οποίου το πρόσωπο κάηκε από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του ένα καινούργιο πρόσωπο για τα Χριστούγεννα. Το συγκλονιστικό γράμμα του 5χρονου Bakhtiyer Sindrov  έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Το γράμμα του 5χρονου συγκινεί

Ο Bakhtiyer Sindrov που έχασε τη μύτη, τα αυτιά και τα μαλλιά λόγω φωτιάς φέτος ζητάει από τον άγιο Βασίλη ένα δώρο αλλιώτικο από τα άλλα παιδιά. Ζητά να αποκτήσει ένα καινούργιο πρόσωπο για να μπορεί να χαρεί σαν τα υπόλοιπα παιδάκια και να μην είναι διαρκώς κρυμμένος.

Στο γράμμα του γράφει: «Γεια σου Άγιε Βασίλη, κάηκα όταν ήμουν μικρό παιδάκι. Έχασα το πρόσωπο μου κατά τη διάρκεια της φωτιάς και από τότε κρύβομαι από τους ανθρώπους γιατί με φοβούνται. Τρομάζω και εγώ όταν βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, δεν έχω μύτη, αυτιά και μαλλιά και η μαμά μου λέει ότι δεν μπορώ να πάω στο σχολείο».

«Συχνά πονάω αλλά δεν κλαίω. Η μητέρα μου όμως κλαίει. Άγιε Βασίλη, χάρισε μου ένα καινούργιο πρόσωπο σε παρακαλώ και δεν θα κλάψω ποτέ στη ζωή μου, απλά θέλω να είμαι όπως όλα τα άλλα παιδάκια».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 5χρονος ήταν βρέφος όταν ξέσπασε η φωτιά ενώ βρισκόταν στο παιδικό κάθισμά του δίπλα στο τζάκι. Από τότε οι γονείς του τον κρύβουν κάτω από μια κουβέρτα όταν βγαίνουν στο δρόμο. Το γράμμα του στάλθηκε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση στο Καζακστάν με την οικογένεια του να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και να δηλώνει αδυναμία να καλύψει τα έξοδα μερικής τουλάχιστον αποκατάστασης του προσώπου του παιδιού τους.