Αγόρασε σχολικό για να πηγαίνει τα 10 εγγονάκια του στο σχολείο!

Το πιο πρωτότυπο και σίγουρα πρακτικό δώρο Χριστουγέννων στα 10 εγγόνια του αποφάσισε να κάνει αυτός ο παππούς από το Όρεγκον των Η.Π.Α. Ο λόγος για τον Νταγκ Χέις, ο οποίος αγόρασε ένα κίτρινο σχολικό λεωφορείο πάνω στο οποίο έγραψε την επιγραφή «Το εξπρές του Παππού».

«Τα παιδιά πάντα έλεγαν ότι τους αρέσει το σχολείο, αλλά ότι θα ήθελαν να έχουν το δικό τους σχολικό λεωφορείο», εξήγησε στα μέσα ενημέρωσης ο παππούς, του οποίου τα πέντε εγγόνια πάνε σε ένα μικρό ιδιωτικό σχολείο που δεν έχει σχολικό, ενώ τα άλλα πέντε πρόκειται να ξεκινήσουν το σχολείο σε λίγους μήνες. Επιπλέον, τα παιδιά ζουν σε απόσταση 20 λεπτών με το αυτοκίνητο από το σπίτι του, ενώ από εκεί το σχολείο απέχει 4 χιλιόμετρα.

Δεδομένου, ότι οι γονείς των παιδιών εργάζονται και χρειάζονται σίγουρα βοήθεια με τις μεταφορές των παιδιών, ο μεγαλόκαρδος παππούς προσφέρθηκε να παίρνει ο ίδιος τα παιδιά κάθε πρωί και να τα πηγαίνει στο σχολείο με το σχολικό για να χωράνε όλα με άνεση. Ο δραστήριος παππούς πάντως έσπευσε να παραδεχθεί ότι ήταν η σύζυγός του, Εϊμι, που του έριξε την ιδέα πριν από κάποιους μήνες.

Ψάχνοντας δε για το καταλληλότερο μέσο μεταφοράς, ανακάλυψαν αυτό που είχε ακόμα και μαγνητικά νούμερα και γράμματα στο ταβάνι του και αποφάσισαν πως ήταν το ιδανικό. Στη συνέχεια παρήγγειλαν να μπουν ζώνες ασφαλείας σε όλα τα καθίσματα και πλέον είναι έτοιμο για τα δρομολόγια της νέας χρονιάς!