Αρχική InfoKids Νέα Αίθριος ο καιρός από αύριο

Αίθριος ο καιρός από αύριο

Αίθριος ο καιρός από αύριο
Η ασθενής χαµηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί και ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να εγκαθίσταται. Σήµερα, µέχρι νωρίς το απόγευµα, θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικά λίγες βροχές, χωρίς να αποκλείεται µεµονωµένη καταιγίδα. Αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο, στο εσωτερικό και τα ορεινά, αλλά στα παράλια θα παραµείνει στα επίπεδα της Παρασκευής.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.