Αρχική InfoMommy Σχέσεις Αληθινή ιστορία: "Δεν αγάπησα ποτέ τόσο πολύ τον άνδρα μου όσο όταν γεννούσα"

Αληθινή ιστορία: "Δεν αγάπησα ποτέ τόσο πολύ τον άνδρα μου όσο όταν γεννούσα"

Αληθινή ιστορία: "Δεν αγάπησα ποτέ τόσο πολύ τον άνδρα μου όσο όταν γεννούσα"

Πότε καταλάβατε, ότι αγαπάτε τον άνδρα σας όσο τίποτε άλλο; Ποια ήταν η στιγμή που νιώσατε, πως σωστά επιλέξατε αυτόν τον άνθρωπο ως το άλλο σας μισό;

Ίσως να ήταν μια στιγμή που τον είδατε να παίζει με τα παιδιά σας. Ίσως να ήταν τότε που γύρισε στο σπίτι κουρασμένος, αλλά σας αγκάλιασε σφιχτά. Ίσως πάλι να μην έχει έρθει ακόμα αυτή η στιγμή και αυτό το συναίσθημα ή ίσως να το νιώσατε από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκατε.

Μια μάμα και σύζυγος, πάντως, παραδέχεται πως λάτρεψε τον άνδρα της κατά διάρκεια των δύο τοκετών της. Διαβάστε την ιστορία της -ίσως κάπου να δείτε και εσάς…

«Οι δυο πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου ήταν οι μέρες που γέννησα τα δύο μου παιδιά. Τα συναισθήματα ήταν πολύ αντιφατικά. Υπήρχε πόνος, φωνές, ιδρώτας. Νόμιζα, πως το σώμα μου θα γίνει χίλια κομμάτια. Νόμιζα, πως πέθαινα! Βίωσα, όμως, και πολύ δυνατά και όμορφα συναισθήματα. Το να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου ήταν για μένα ένα θαύμα.

Δεν οφειλόταν μόνο στα μωρά, όμως.

Όλα τα έκανα έχοντας το σύζυγό μου στο πλάι μου. Γίναμε μαζί γονείς, ήμασταν μάρτυρες στο θαύμα της ζωής παρέα. Η εμπειρία των τοκετών ήταν μια εμπειρία ζωής και για τους δύο.

Μην με παρεξηγήσετε. Δεν λέω, ότι ο άντρας μου βίωσε στο ελάχιστο τον πόνο που ένιωσα εγώ ή το συναίσθημα του να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο. Ούτε, φυσικά, όλοι οι σύζυγοι επιθυμούν να ζήσουν κάτι τέτοιο. Το πώς θα γεννήσει μία γυναίκα είναι δική της επιλογή, κάτι που μόνο εκείνη θα ζήσει και θα επιλέξει το πώς θα το ζήσει.

Αλλά, για μένα, το να τα μοιραστώ όλα αυτά με τον άντρα μου ήταν αυτό που ζητούσα. Ήμουν τυχερή γιατί το ήθελε και εκείνος και ήταν ικανός να αφήσει στην άκρη αισθήματα άβολα και περίεργα.

Ήταν δίπλα μου σχεδόν σε όλη τη διάρκεια και των δύο τοκετών. Δεν άφησε το πλευρό μου, ανέπνεε μαζί μου, με κοιτούσε στα μάτια και με άφηνε να πιέζω το χέρι του πολύ δυνατά.

Με βοήθησε να τα καταφέρω και δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

Μπορεί να μην είναι ο τέλειος σύζυγος, αλλά ήταν δίπλα μου. Οι γέννες κράτησαν πολύ, ήταν δύσκολες. Η μία κράτησε όλο το βράδυ. Θα μπορούσε να τα έχει παρατήσει, να φύγει. Αλλά κατάλαβε, ότι τον χρειαζόμουν και έμεινε.

Η εγγύτητα και η εμπιστοσύνη που μοιραστήκαμε στη διάρκεια των δύο τοκετών ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Και ακόμα και σήμερα ασχολείται με τα παιδιά του. Ήταν και είναι παρόν για εκείνα και για εμένα.

Δεν έχουν όλοι αυτή την ευκαιρία που είχαμε εμείς. Άλλοι δεν μπορούν και άλλοι δεν θέλουν. Εγώ όμως χρειαζόμουν ακριβώς αυτό.  Νιώθω ευλογημένη που το έζησα με τον άντρα μου. Νομίζω εκείνες ήταν οι στιγμές που τον αγάπησα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Και είναι αυτές οι στιγμές που θα κάνουν για πάντα πιο δυνατό το γάμο μας…»

Πηγή: mom.me


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter