Άλλο ένα μωρό πέθανε μέσα σε αυτοκίνητο λόγω ζέστης – Τραγική φιγούρα οι γονείς που πάλευαν να κάνουν παιδί

Ένα κοριτσάκι έχασε τη ζωή του με τον πιο άδοξο τρόπο. Έμεινε στην καμπίνα του αυτοκινήτου του για πολλή ώρα κάτω από τον καυτό ήλιο.

Το μικρό κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο όταν η babysitter της ξέχασε να την αφήσει στον παιδικό σταθμό και πήγε στη δουλειά της.

Ήταν 17 Σεπτεμβρίου όταν η Tammie Brooks έφυγε από το σπίτι της μικρής με σκοπό να την αφήσει στον παιδικό σταθμό και να πάει στη δουλειά της. Δυστυχώς, η 41χρονη αντί να πάει το παιδί στον παιδικό πήγε κατευθείαν στη δουλειά της και άφησε για 6 ολόκληρες ώρες το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο σε μια καυτή μέρα.

Η γυναίκα κατάλαβε το λάθος της μόνο όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο. Συνελήφθη και κατηγορείται για αμέλεια παιδιού και εγκατάλειψη.

Η τραγική ιστορία της οικογένειάς της

Η μικρή Zariah Hasheme, γεννήθηκε πριν 2 χρόνια και όταν πια οι γονείς της είχαν απολέσει κάθε ελπίδα απόκτησης παιδιού.

«Θυμάμαι να προσεύχομαι κάθε μέρα», είπε η μαμά της, «αλλά είχαμε πια σταματήσει να ελπίζουμε και να προσπαθούμε».

Το ζευγάρι είχε χάσει 6 μωράκια και όταν έμαθαν ότι θα αποκτούσαν την μικρή Zariah ένιωσαν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στη γη.

Ο μπαμπάς μάλιστα του μικρού κοριτσιού αποκάλυψε ότι πρόσφατα η κόρη του τον είχε πει «Μπαμπά» για πρώτη φορά.

Η είδηση του θανάτου της μικρής Zariah έρχεται να συμπληρώσει τον αριθμό των παιδιών που έχουν χαθεί μέσα σε αυτοκίνητα στην αφόρητη ζέστη. Είναι το 49ο θύμα που καταγράφεται στην Αμερική.