Αρχική InfoKids Νέα Άλλο ένα νεογέννητο εγκαταλείφθηκε στα κατεχόμενα: Γιατί το άφησε η μητέρα του μετά την γέννα;

Άλλο ένα νεογέννητο εγκαταλείφθηκε στα κατεχόμενα: Γιατί το άφησε η μητέρα του μετά την γέννα;

Άλλο ένα νεογέννητο εγκαταλείφθηκε στα κατεχόμενα: Γιατί το άφησε η μητέρα του μετά την γέννα;

Με ανησυχητικούς ρυθμούς αυξάνονται τα μωρά που εγκαταλείπονται από τις μητέρες τους λίγο μετά την γέννα στα κατεχόμενα.

Μετά την 25χρονη φοιτήτρια που άφησε το μωρό της σε νοσοκομείο λίγο μετά τον τοκετό, άλλη μια κοπέλα, 22 ετών αυτή τη φορά, έκανε ακριβώς το ίδιο.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ακόμα μια μητέρα ηλικίας 22 χρόνων από το Κονγκό, η οποία χθες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι αρνήθηκε να το αναλάβει, λέγοντας ότι είναι παντρεμένη στη χώρα της και έχει ήδη ένα παιδί, το οποίο ζει με τον πατέρα και σύζυγο της στο Κονγκό και ότι το παιδί είναι ο καρπός εξωσυζυγικής σχέσης.

Αναφέρεται ακόμα ότι πρόκειται για την πέμπτη περίπτωση εγκατάλειψης βρέφους από την μητέρα του μετά τη γέννησή του αφού μέχρι στιγμής έχουν εγκαταλειφθεί δύο βρέφη στο νοσοκομείο Λευκωσίας, δύο σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και το τελευταίο σε νοσοκομείο στην Κερύνεια. Και οι πέντε περιπτώσεις αφορούν μητέρες από αφρικανικές χώρες, φοιτήτριες στα κατεχόμενα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter