Άμεση εκκληση για βοήθεια από μαμά στη Λεμεσό – Χρειάζεται γάλα για τα παιδιά της

Άλλη μια θλιβερή ιστορία ξετυλίγεται στο νησί μας, ακόμα κι αν σε λίγους μήνες θα υποδεχτούμε το 2020.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook από το κίνημα ΕνΕργώ, σήμερα, 32χρονη μητέρα, πήγε στο Γραφείο Ευημερίας και ζήτησε βοήθεια για εκείνη και τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα επισκέφθηκε το Κέντρο Ευημερίας στα Πολεμίδια και ζήτησε γάλα για τα παιδιά της – χρειάζεται ειδικό γάλα, λόγω χειρουργικής επέμβασης  – αλλά της απάντησαν πως δεν μπορούσαν να τη βοηθήσουν!

Η 32χρονη γυναίκα μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 5 και 3 ετών και ενός βρέφους 5 μηνών, προσφάτως έχει βρει δουλειά με το χαμηλό μισθό των 500 ευρώ και προσπαθεί να μην στερηθούν τα βλαστάρια της τα είδη πρώτης ανάγκης ενοικιάζοντας παράλληλα και υποστατικό προς 300 ευρώ τον μήνα.

Βρίσκεται, επιπλέον, εν αναμονή για το επίδομα μονογονιού καθώς έχει χωρίσει με τον πρώην σύντροφό της. Ως εκ τούτου, η περίπτωση της χρίζει άμεσης προσοχής και βοήθειας από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Κράτους.

Τι χρειάζεται η νεαρή μητέρα

Το κίνημα ΕνΕργώ, με το οποίο και επικοινώνησε η μητέρα, κάνει έκκληση για βοήθεια.

Σύμφωνα με τον Λευτέρη Γεωργίου εκπρόσωπο του Κινήματος υπάρχει άμεση ανάγκη για το βρεφικό γάλα Frisolac Comfort 1, καθώς και διάφορα άλλα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για αγοράκι 5 ετών και κοριτσάκι 3 ετών.

«Παρακαλείται όποιος μπορεί να βοηθήσει τη μητέρα να συνεχίζει να βλέπει τα παιδάκια της να μεγαλώνουν όπως τους αξίζει να αποστείλει μήνυμα στο 99 950 485″, αναφέρεται στην ανάρτηση και προστίθεται ότι πολλοί συνάνθρωποι μας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και οι εκκλήσεις για βοήθεια έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο.