Αρχική InfoMommy Σχέσεις «Τα παιδιά μας αξίζουν περισσότερα από οποιοδήποτε κόμπλεξ...»: Το κείμενο που μας θυμίζει τι έχει αξία το καλοκαίρι

«Τα παιδιά μας αξίζουν περισσότερα από οποιοδήποτε κόμπλεξ...»: Το κείμενο που μας θυμίζει τι έχει αξία το καλοκαίρι

«Τα παιδιά μας αξίζουν περισσότερα από οποιοδήποτε κόμπλεξ...»: Το κείμενο που μας θυμίζει τι έχει αξία το καλοκαίρι

Πολλοί από εμάς δεν νιώθουμε άνετα να βγούμε στις παραλίες το καλοκαίρι. Κάποια παραπάνω κιλά, ίσως μερικά σημάδια στο σώμα μας και – αρκετές φορές – τα αδιάκριτα βλέμματα των γύρω μας μας αποθαρρύνουν από το να χαρούμε την υπέροχη αυτή εποχή του χρόνου.

Ένα κείμενο από τον Μάριο Σταύρου και το Reaction Cyprus, όμως, μας θυμίζει τι έχει τελικά σημασία στη ζωή κάθε γονιού.

Διαβάστε το και να θυμάστε πάντα το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών σας

"Με τα κιλά μου δεν θα τα πήγα ποτέ καλά και πάντα είχα κάποια περισσότερα από το κανονικο. Πριν να αποκτήσω παιδάκια σκεφτόμουν να πάω παραλία μιας και δεν είχα και το τέλειο σώμα για παραλία. Σκεφτόμουν, ανόητα πάντα, αν θα με σχολίαζε κάποιος μιας και τους κοιλιακούς τους είχα αντικαταστήσει με κοιλίτσα 😀 Πραγματικά Φίλοι/ες μου είτε έχετε κάποια κιλά παραπάνω, είτε οποιοδήποτε άλλο δισταγμό για να πάτε παραλία απλά σκεφτείτε το χαμόγελο και την ευτυχία των παιδιών σας όταν μπείτε μαζί τους στην θάλασσα, όταν κάνετε μαζί τους κάστρα στην άμμο... και να θυμάστε... ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι τέλειος και σίγουρα τα παιδιά μας αξιζουν πολύ περισσότερα από οποιοδήποτε δισταγμό ή κόμπλεξ ή όπως αλλιως το πείτε! Άρα, όσοι διαβάζετε αυτό και είχατε τις ίδιες σκέψεις με εμένα... μην χάσετε λεπτό! Τα παιδιά δεν θυμούνται ατέλειες... θυμούνται το χρόνο που πέρασες μαζί τους στην άμμο... στη παραλία... στη θάλασσα! Καλά να περάσετε 😉"

Δείτε την αρχική ανάρτηση


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter